WTS > 80 Tank-Dps PaLadin / 80 Dps DK ve 80 Rogue
Oyun Dünyası0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- WTS > 80 Tank-Dps PaLadin / 80 Dps DK ve 80 Rogue
-
30-09-2019, 14:52:59Armory Link: The World of Warcraft Armory - Antiseptiq @ Burning Legion - Profile Character Nick:Antiseptiq Character Realm:Burning Legion PvE Gearscore:5900+ PvP Gearscore:5700+ Raid Durumu(Achievement):icc10 da Sindragosa'ya kadar geLindi.. Account icndeki ek character'ler:80 Dps DK ve 80 Rogue mevcut charda Stormrage ReaLm'inde.. Bu 2 karakterinde Armory ve bazı acıkLamaLarını yazıyorum aşağıya.. Account Bilgileri;Var Gizli Soru/Cevap:Var CD Key: Yok Account'u Sizden Once Kullanan:Cok iyi bir abimiz kuLLandı probLem oLmaz. Ekstra vermek istediğiniz bilgiler: uzerinde tank geari varken 5,8k Gs oLuyor armoryde gorunduğu haLiyLe ve Dps gear giydiginde 5,9k Gs oLuyor.. Her turLu tank yada Dps oynayabiLirsiniz Dps oLarak gayet iyi duzgun rotasyonLa ust sıraLara girersiniz. Tank oLarak icc de 72k Hpsi oLuyor HC faLan da tankLarsınız oynadıktan sonra adam gibi PvP itemi oLarakta 4-5 parca drop ve vendordan aLınan itemLer var tamamLamadım seti ama bu haLiyLe biLe iş yapar cok kasmadan sıkıntı yaratmaz Charın uzerinde 300 faLan gibi bi goLd nakit var.. Shadowedge gorevi duruyor aLınmış haLinde.. 8-10 tane normaL vendor mountLarından mevcut.. MesLekLer Enchanter ve Jc dir 450/450 hemen hemen butun recipeLer var.. Başka akLıma bişey geLmediğinden yazmıyorum BaşLıkta beLirttiğim gibi acountumda 3 tane char buLunuyor.Paladin(Tank-Dps) Burning Legion reaLm'inde dk ve rogue ise Stormrage reaLm'inde bu konuya dikkat ediniz.. Main char oLarak paLa yı oynuyorum diğerLeriyLe pek girdiğim soyLenemez. DK Armory:Stormrage reaLmi The World of Warcraft Armory - Elektroshock @ Stormrage - Profile Bu charLa cok fazLa oynamadım acountu aLdığımdan beri o yuzden cok fazLaşey soyLeyemicem veriLen emek zaten Armoryden baktıgında goruLuyor ne yapıp yapıLmadığı. Charda vendor mountLarı mevcut %280 fLy ogreniLmiş durumdadır.. mesLekLeri eng. 250 mining 450 dir rahatLıkLa kasıLır sıkıntı yaratmadan. Gs si Dps gear varken 5,1k faLan civarı şu anda sıkı bi oyun oLayına giriLirse cok rahat gear toparLanır.. Başka detay akLıma geLmiyor sorabiLirsiniz merak ediLenLeri.. Rogue Armory:Stormrage reaLmi The World of Warcraft Armory - Orfo @ Stormrage - Profile Bu charLada cok fazLa oynamadım oyLesine arada oynandı diger acount gibi daiLyLer yapıLsa faLan iyi para yapılıyor yanLız 5,1 civarı bi Gs mecvut charda mesLekLeri yapıLmadı cunku 80 oLduktan sonra cok fazLa oyuna vakit ayıramadım oyLe yatıyor char. SagLam bi oyun oLayına giriLirse bu charLada gear toparLanıp iş yapıLır.. Geri kaLan armoryde zaten ordan bakıp inceLeyebiLirsiniz.. İletişim Bilgileri;Pm atın yada Msn --> [email protected] Şehir:İstanbul - G.o.Paşa Fiyat:Kafamda beLirLediğim bir fiyat yok acıkcası piyasasını biLmiyorum tekLife gore bakacağım. Msn veya Telefon Numarası:[email protected] Konu Hakkındaki KişiseL BiLgi Notum: KarakterLer bu şekiLde arkadaşLar.. Bu acount icin TL istiyorum yani takas yada başka bir istediğim yok! bu konuya dikkat edeLim Lutfen.. Ancak cok cok sağLam bir WarLock char veriLirse iLgimi cekebiLir yani bu acount icin ederinden fazLa bi warLock char oLabiLir tek karakter oLarak ki oda duşuk ihtimaL o yuzden TL oLarak nakit paraya satmayı duşunuyorum.. Pala main chardır gercekten tank ve dps geari iyidir her turLu raid faLan iyi oynandıgı surece sıkıntı oLmadan cok iyi idare edebiLecek durumda.. Diğer karakterLer yani aLt charLar Stormrage reaLminde kaLdıLar main charın yanına aLamadım cunku oyuna fazLa vakit ayıramıyorum işLerim yogunLugundan ve zaten acountu satma sebebimde budur.. Ama diger karakterLerde sonucta emek veriLerek oynanmış ve bu seviyeye geLmiştir koLay degiL zaman en değerLi şeyimiz Acount iLe herhangi bir sıkıntı oLmayacaktır gereken neyse yapıLacaktır şupheniz oLmasın.Bunun dışında acountu oLdugu gibi aLmak isteyenLer iLe msn den goruşebiLiriz gerektiği taktirde pmd en cep numaramıda yoLLarım.. Sabah 09:30-13:00 saatLerinde msnde oLacagım onumuzdeki gunLerde akşamLarı giremiyorum o yuzden msn ye sabah goruşmek icin giriniz. ve Lutfen ciddi aLıcıLar ekLesinLer sacma tekLifLerde buLunup cocukca duşunceLere ayıracak vaktim yok ciddi aLıcıLar ekLesin Lutfen.. Yaşım 34 ciddi biriyLe muhatap oLacaksınız biLin diye soyLuyorum Karakter icin beLirLediğim bir fiyat yok satıLmazsada sıkıntı yok 27 sinde uyeLik bitiyor tekrar aLmam durur oyLe kenarda ne yapayım guzeL kafama yatar bi tekLif geLirse satacağım ancak aksi taktirde oynamıyorum diye ucuza verecek değiLim o kadar emek sarfettik 3 tane 80 char var oynanır haLde.. TekLifLerinizi Lutfen buna gore bu doğruLtuda yapınız gercek dışı tekLifLerde buLunmayınız! Zaten Armoryden herşey acık ve ortada ona gore ederi beLLidir tekLifinizi beLirtiniz burdan yada msn ye ekLeyip. Burdan tekLif beLirten arkadaşLar Lutfen msn de bıraksınLar kafama yatarsa msn ekLerimgoruşuruz.. TeşekkurLer.. Acount şu anda acık arada bakıyorum girip 27 sine kadar uyeLik devam ediyor. Eğer cok gerekirse 27 sinde tekrar kredi kartımdan cekip uyeLik aLırım yoksa kredi kartımı bu ay siLmeyi duşunuyorum satıLmazsa. istanbuLda oturuyorum burdan arkadaşLarLa biLgiLeri yuz yuze verip haLLedebiLiriz diğer iLLer icin HavaLe iLe uygun oLacaktır.. Her sabah siteyi kontroL edip başLığı gunceLLeyeceğim ve msn mi acacagım. Cok konuştum detayLar ve goruşmek icin ciddi arkadaşLarı msn bekLiyorum İyi oyunLar okuduğunuz icin teşekkurLer.. __________________