Dunemaul - Horde - Troll - Lvl 80 Rogue [3/5 Valorous]
Oyun Dünyasý0 Mesaj
●28 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyasý
- Dunemaul - Horde - Troll - Lvl 80 Rogue [3/5 Valorous]
-
30-09-2019, 14:42:44Merhabalar, Oyunu bırakma sebebi ile lvl 80 iyi gearlı rogue'umu satıyorum. Oyunu bırakma sebebi ile duzenli raid yapan guildimden ayrıldım. Karakterde 2kya yakın gold, her turlu %280lik mount bulunmaktadır (tbc, wotlk ach mountları) Gear seviyem ise ulduara fazlasıyla hazır, ulduardan aldığım 3 parca ile geliştirilmiştir. Mantıklı bir gear'ım var, muti rogue olarak crit ve agility kasarak raidlerde maksimum verimi elde etmek amaclı. Pvp gear'ım ise 3/5 hateful, 2/5 deadly'dir. Arena takımım bulunmaktadır, 900 rating'de olmasına rağmen takımdaki arkadaş aktiftir ve beceriklidir, onunla birlikte tekrardan rating kasabilirsiniz. Tum daily'ler acık, rep.'ler kirin tor ve sons of hodir dışında exalted, sons of hodir honored, kirin tor revered ve exalted olmak uzere. Fiyat olarak 400-600 arası bir fiyat duşunuyorum, pazarlık payı var. Ankara veya Burdurdan elden satış yapacağım, ilgilenenler pm atabilirler. Armory linkimi malesef veremiyorum. ancak karakterin adı Killerroq. Şimdiden teşekkurler. __________________