Wow başlayacaklar yada yeni account arayanlar buraya !!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●17 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun
- Oyun Dünyası
- Wow başlayacaklar yada yeni account arayanlar buraya !!
-
30-09-2019, 14:34:10Evet arkadaşlar başlıktada soylediğim gibi sıfır bir account satıyorum(sıfırdan kastım sadece account)bu ne demek wow ' da bildiğiniz gbi karakter acmak bile parayla ben size kendi actım accountu satıcam icinde burning legion serverında 20 lwl hunter vardır sadece.Butun cd kutuları(cd keyler) vardır.Colloctor edition hala kutusunda saklıdır haliyle (az kullanılmış) account+cdler(wow classic + burning crusade]collector edition.Ve eğer wowa yeni başlıyacak biriyse yuz yuze satış olacağından oyun ile ilgili yardımcıda olurum... Bir fiyat vermeyeceğim teklifleri bekliyorum Orjinal fiyatlar(Bimeksten alıntıdır dr falan hepsi yaklaşık aynı fiayata satıyor zaten Collector edition : w w w.bi m eks.com.tr/u run.a spx? uid=1 016 26 The burning crusade : w w w.bi m eks.com.tr/urun.a s p x ?uid=27 237 Classic : w w w . b i m e k s.c o m.tr/urun.as px?uid = 13834 Lutfen cidden almak isteyen veya duşunenler eklesin g a m e_f o [email protected] dan ulaşabilirsiniz. boşlukarı silin yapcak biş yok... __________________