Satilik account lvl 85 karakterlerle birlikte
Oyun Dünyası0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Satilik account lvl 85 karakterlerle birlikte
-
30-09-2019, 14:30:52Universite 2. sınıfın zorlugu dolayısı ile oyuna pek girecek vaktim olmuyor. Bu yuzden uyeligimi satmaya karar verdim.Uyelikde DUNEMAUL realminde: HORDE LVL 85 ORC DEATH KNIGHT--->isim: Dycedarg LVL 85 TROLL SHAMAN--->isim: Usop LVL 85 BLOOD ELF PALADIN--->isim: Aigis LVL 85 WARLOCK--->isim: Robîn LVL 60 DRUID--->isim: Kîckass LVL 44 GOBLIN WARRIOR--->isim: Tousen ALLIANCE LVL 80 HUMAN WARRIOR--->isim: Violena LVL 68 NIGHT ELF ROGUE--->isim: Stoneghost Mesaj sayım yetmediginden armory linkleyemiyorum fakat Battlenet EU dan bakabilirsiniz... İlk sıfır olarak aldıgım gunku gibi şimdiye kadar hic sorun olmadan kullandım uyeligimi. lvl 80 ve lvl 85 tum karakterlerde %280 ve %310 binek train edilmiştir.30K dan fazla gold vardır.Ayrıca oyundaki tum classlar icin weapon,chest,shoulderden oluşan 3er parcalık heirloom setleri var.(1-80 itemlerinden bahsediyorum).Ciddi anlamda almayı duşunen arkadaşlar bana 05377140644 cep numaramdan veya Forum TR den mesaj atarak ulaşabilirler. FIYAT:250 TL __________________