arkadaslar okul dolayısıyla WoW accountlarımı satmak durumunda kaldım :S neyse acıklamalara geleyim... > 80 Level Undead Rogue - pvp ve pve setleri var 4/5 valorous(EU-Dunemaul) pvp ve pve icin itemleri ve duel specc mevcut! karakter adı : déxter butun gear ın 213 lvl olmasını gerektiren [epic] achivement i var char da! dpste herzaman 1 numara fazla bisey soylemeye gerek yok ilgilinen arkadaslar armory den bakabilirler :P karakterin gear ı Ulduar 25 Man dahil HERYERE kaubul gorebilecek seviyededir. ulduar dropları mevcuttur char da!!! full enc ve tailor var (450/450) butun WOtLk recipe leri var. WoW Classic - TBC - WotLK hepsinde oynadığım icin bu char da ne ararsanız mevcut. WoW classic sırasında hardcore bir oyuncu olmadığım icin o zamandan pek birşey kalmadı. Bu arada eski itemleri tutmayı sevmem.. Vendorlarım direk haberiniz olsun :P armory linkini sole vereyim.(linkin basına h eklemeyi unutmayın) yeni uyelere link eklettirmiyor. ttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=D%C3%A9xter armory deki stat ların yanlıs oldugunu hatırlatayım gear a bakmak isteyenler icin verdim link i =====GElelim diger char olan hunter a ===== dediğim gibi cok iyi itemleri olmasa da satısta olan coğu karakterden iyi.hehe... karakter adı: dextér80 Level orc hunter (EU-Dunemaul) bu da 80 lvl duel specc falan var pvp ve pve icin alt char gibi duruyo ama asıl main charım bu!! 1 t8.5, 1 t8, 2 t7.5 1 t7 bulunuyo pve icin. ayrıca ulduar dropları da var!!! pvp gear ı da saglam.... HUNTER IN ARMORY LINK I: (burada da h harfini eklemeyi unutmayın bas tarafa) ttp://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Dunemaul&n=Dext%C3%A9r ACCOUNT ICIN 250 TL DUSUNUYORUM.PAZARLIKSIZ..ISTANBUL ATAKOYDE BULUNURUM. WOW CLASSIC-TBC-WOTLK OYUN KUTULARI,CD LERI, GIZLI SORU... OYUNLA ILGILI HERSEYI VERECEGIM. ELİMDE BİR DE 2 AYLIK WOW GAME CARD VAR. ONU DA ALMAK İSTERSENİZ +50 TL 300 TL YAPAR. İLGİLİLERE DUYURULUR!!! İLGİLENEN ARKADASLAR "enis3196-yahoo-com" a mail atabilirler, frmtr den PM ya da buradaki konunun altına devam ederlerse sevinirim. mail i duzenli olarak kontrol ettiğim icin cabuk irtibata gecebiliriz... __________________