Satılık Palatın Tank
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık Palatın Tank
-
30-09-2019, 14:28:18uzun zamandir oynadigim account umu satiyorum karakter gercekten cok guzl durumdadir artik wow a zaman ayiramiyorum bu yuzden satmaya karar verdim Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL varmı: E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi: E Professionlar : Jevelcraft : 450 Enchanting : 450 Cooking : 450 First - Aid : 450 Fishing : 450 Kisaca karakter bılgılerı : Account umda lv 80 human paladın ve lv 77 dwarf hunter vardır Armory BL serverinde aratabilirsiniz İsim : Pitchßlack Human paladın : Tank gear: ulduar ı tanklıyabılecek kapasıtede ve 25man yogg-saron kesmistir 34000 un buff hp sı olup %23 dogge %21 pary %15 block u varidr Pvp Gear: full pvp seti olup 850 resiliancesi bulunmaktadir Dps gear: 29 expertse 250 hit 3800 ap 20k hp %35 crit bulunmaktadir Heal gear: 2k sp 35 holy crit 450 haste 20k manasi bulunmaktadir mauntlari: %280 epix mauntlari bulunmaktadir Karakter 100 gunluk played zamanında 5075 achiv pointe sahiptir uyelik suanda aktif dir Karakteri gormek isterseniz oyun icinden gostere bilirim istanbul ıcındeysenız evıme gelıp kutularıyla bırlıkte oyunu alabılırsınız Fiyat oalrak 600 ytl dusunuyorum anlasicagimiza inaniyorum ilgilenen arkadasalr icin Msn : [email protected] lutfen ciddi kisiler eklesin veya Pm yoluylada konusabilriz __________________