Acele Satılık Druıd-Dk Kacırılmıcak Fırsat
Oyun Dünyası0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Acele Satılık Druıd-Dk Kacırılmıcak Fırsat
-
30-09-2019, 14:28:16Herkeze selamlar icinde 80 lv olan drood ve dk lı acc ımı satmaya karar verdım ve ayrıyetten ıcınde lv 71 lock 72 warrior 70 hunter 50 rog 65 dk bulunmakta assagıda hepsının armory sını verecegım Account bilgileri: *SQ/SA var mı: E *MAIL varmı: E *CD-KEY varmı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik verilicekmi: E armory ıcın server ve ısımlerı verdım bakabılrısınız lınk ekleyemedım 50 mesaj ıstıyordu DK-- wildhammer Adi Punishér Drood -- wildhammer Adi Agresift Hunter-- Dunemaul Adi Teror Warrior-- Bladefist Adi Dogukan Lock -- Ahn'Qiraj Adi Stéam account suan acıktır ve mırateyede acıkdır charlar lv 80 olan drood ve dk nın %280 lık ucan bıneklerı vardır mesleklerı kasılmıstır suan feral ıtemlerı ustunde aslında healer oynuyorum full naxx 10 setı ve 1-2 parca valor u vardır ılgılenen arkadaslar msn adresımden ulasabılırler istanbul icindeyseniz kutularinida verebilirim Msn : [email protected] fiyat olarak 300 ytl dusunuyorum acele satmam gerekıyor malum krız Herkeze ıyı oyunalr dılyıorum __________________