WoW ilk gunum. Tecrubeliler iceri
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- WoW ilk gunum. Tecrubeliler iceri
-
30-09-2019, 14:27:27Hickimse WoW a yeni başlayanlar rehberini duzgunce hazırlayamaz cunku yeni başlayan biziz siz değilsiniz . Bu nedenle benim sorularım onemli. O rehberlerdeki bilgiler benim işime yaramıyor. Arkadaşlar yeni başlama rehberi KO yu bırakanlar rehberi vs hepsini okudum ama hicbir yardımı olmadı. Bana gelipte forumda arama tarama yapmadın falan demeyin 50 tane forumada baktım sorularımın cevabı yok. Yardım edeceklere şimdiden teşekkurler. Aklıma soru geldikce burdan guncelliycem. 1-Oyunu indirdim şu an 3.0.2 yaması yukleniyor. Bu yukleme nereye yani hangi patche kadar gidecek? Patchleri Blizzard Downloader kendisi mi indirsin yoksa manuel olarak indirsem daha mı hızlı olur? 2-Trial versiyonun orjinalinden farkları neler? 3-bazıları wtlk gibi değişik versiyonlardan bahsetmiş bunlar nedir? 4-oyuna para odediğimde bana cd mi gonderilecek? 5-KO da hep warrior oynayan ve orcların tipine bile tahammul edemeyen bi human olarak hangi karakteri secmeliyim? 6-Bu oyunda trade ile silah alım satımı yok diye duydum doğru mu ? Eğer oyleyse ben warriorken bana değerli bi staff duşerse cope mi atıcam? 7-Biyerde okudum 3 tane versiyonun ucunude almamız gerekiyormuş. Bu nasıl bir mantıktır. 2 eski ve 1 yeni versiyona birden neden para istiyor bu adamlar? Yoksa KO gibi bunlarda mı emici kene gibiler? Ota b.ka para mı istiyorlar?? __________________