Accountumu satmak istiyorum!!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Accountumu satmak istiyorum!!
-
30-09-2019, 14:26:13wow accountumu okul yuzunden zaman bulamadığım icin satmak istiyorum, accountun ilk sahibiyim. Oyun icindeki charlarım bunlar: BloodElf - Priest(Antiyou) 85/ Frostmane (EU): Neredeyse full vicious arena seti 4050 civarı resilience var. Item lvl 361 butun cata raidlerinde healleyebilecek kadar pve seti (Neredeyse full epic healing gear) de mevcuttur. Enchanting ve Tailoring prof ikiside Full, butun epic cata recipeları var tailoring icin. Ayrıca oyun icinde 35-40k değerinde olan "Vial Of The Sands" mountu vardır, %310 riding training. Charın serverda fazlaca itibarı vardır. eu.battle.net/wow/en/character/frostmane/antiyou/advanced extradan tauren lvl 71 Dk ve lvl 67 undead Warock accountta bulunmaktadır. Şehir: Istanbul Fiyat:300tl iletişim msn : can_konak hotmail.com alacak arkadasa simdiden hayırlı olsun
*SQ/SA var mı: E *MAIL var mı: E *CD-KEY var mı: E *Ilk sahibi misiniz: E *Kimlik fotokopisi verilecek mi: Olabilir *Accountta kayıtlı soyisim doğru olarak biliniyor mu: E __________________