S.A arkadaşlar Coğumuz 2 gundur protestolar yapmaya başladık (kimimiz engel olmaya ) ama bugun twitterin sitesinde dolaşırken hf nin buaydan itibaren cz atackı kaldıracağını yazdı link vermıyorum ama siteye bakabılırsınız sonunda gercek bir haber ama şuanda hala atack olabılır normal koxpdan dolayı ama şunu unutmayınkı butun koxplar dbyi hfden alıyor ,, şubattan itibaren czde kxp yok inş ve şoyle bir nasihatta bulunmak istiyorum; duşununki oyunda legal oyuncu yok herkes hileci kxper tbl vs... siz koxpersınız +10 ib +10 shel setiniz olsa 5 mılyoın npsniz olsa ne olcak? bu hırsla pre almak icin ananızdan babanızda calıcaksınız ya :S şunu unutmayinki eskiden bu oyuna pk atılmak icin girilirdi ama şimdi np icin girilior nerde eski clan pklar oy oy czde gm de bizim pkmıza karışırdı oda gelirdi ne guzeldi be şimdi in cin top oynuor off off anlatılcak cok şey var ama belki yazılarımda anlamsız veya hata bulduğunuz yerler olabılır ama icimden gelerek yazdım konuyu uzattım herkes okuduğu icin sağolsun PATHOS Jhambaaaaz ( ercan / serkan ) BeyondTheLimit akar rep leyen replenir.. isteyenLer icin : eЯcan 'CaKıЯ ( face ) DUZELT : başardığımızı sanıyorum K0PS YOKKK!! ( rep pls ) __________________