Party guide
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Party guide
-
30-09-2019, 14:18:34basliktanda gorebileceginiz gibi bur postta party kurmaya yonelik tavsiyelerde bulunucam peki bunun neresi zor diyebilirsiniz ! su ana kadar yaklasik...4+ yillik bir wow deneyimim arti bir kac yil daha oynadigim bir online mmo gecmisim var..... burdan gordugum kadariyla biz turkler (yokmuyuz biz o munzur turkler) cok cabuk party kurup cok cabuk dagitabiliyoruz ! whisper atin! birisini invite etmeden once her zaman whisper atin ve nereye gitmek istediginizi ne tur bir class a gereksinimi duydugunuzu ve gear seviyesiniz sorun grupta iken grupla ilgilenin cogu zaman gordugum kadariyla party e girdigimde hele bide turk arkadaslarla girdigimde 1 saat bir class i kesin bekleriz .... bu arada leader ya afk dir ya bg dedir ...yada ah ile ugrasiyordur .... party leader sizseniz yada her ne olursa olsun siz bu dungeona gitmek istemiyormusunuz? o zaman gerekli class i bulmaya yardim edin! grupta farkli dil gruptayken asla turkce konusmayin! ben bir cok irkla oynadigim cogunun guildinde bulundugum icin nasil pis bir durum oldugunu biliyorum....hayir sonucta oyun dilini arada kullaniyor herkes ve anlasiliyor birseyler dondugu zdravkov dostevyszki da da agro votka dps lock...... ne oluyo lan ne diyosunuz yine yayayaya ) zubradski mumba aoe nub gulme ! aoe lock um ben 10 k vuruyo rain of fire.... o.0dubrovski bostoye bistro bistro lock huuulleeeeaaayyynnnnnn!!!!! %$#&**#%#^ ( bu arada bir lamer cikip bu neyce diye sormasin lutfen) grubunuzun ihtiyaclarini dinleyin grupta bagzen tank,dps veya healer farkli bir gear setine needlemek isteyebilir bunlari dinleyip bir orta yere varmaya calisin yoksa dungeonun orta yerinde kalakalirsiniz ninjasin yok sen ninjasin kavgasi icinde..! sakin olun! grup wipe yer.....olmaz deil her gruba olabilir....hemen sovmeye baslayip birisini suclamayin ...ki genelde bu birden fazla kisinin sucu olur! laannn tank yatti.... healer in sucu abi o healer nub yok abi ben gordum dps su ekstra mobu agroladi hayir abi tank cok pulladi dps adam gibi dps yapamiyorki cok zaman aliyor healer in manasi az tank sen defense caplimisin? baksana adam shield bile kullanmiyor abi dk tankim lan ben dungeon sirasinda mumkunse gercek hayat konularindan biraz soyutlanin afk olmamaya calisin ...telefonla konusmayin..msn de turlu cesit mesajlar yazmayin...ventrillodan guild ile konusmayin! ....adam bir eliyle pizza yiyor dier eliyle kola iciyor ....ama bu adam ayni anda heal atiyor ...dusunun bakalim neresiyle!... ....BIRA ICIN ...sarhos tanking ftw sarhos naxx tankladim cok zevkli oluyor 0 wipeeeee sakin olmayi bir seviye yukari tasiyin ...nazik olun! plssssss bunu artik herkesin agzinda duymak aliskanlik oldu ama bunu laf arasi soyluyor herkes kesinlikle kimse gercek anlaminda kullanmiyor ... ama yinede bir buff isterken ...bir sey isterken please demeyi unutmayin. mage food warlock hs -ss heal give run do it summon bunlarin sonunda please kullanirsanizen azindan daha etkili olur ! bu da benim sorunlarimdan biri ! bana gogogogog dedimi biri iste o zaman nevrim donuyor! neden olyuro bilmiyorum ama tank olarak birisi tank gogogogogogogooggo dedimi tepemin tasi atiyor! mumkunse demeyin...adami kil etmeyin! gitmiyorsa bir nedeni vardir ....gicik etmeyin artii ek olarak yapabileceginiz kiyaklar arasinda summon stone a gitmek vardir ki bunu genelde angarya gorurler ...kac kere party o seviyeden daildi ben bilirim ! ok who's going to summon? no hs no flying point no flying mount afk i am busy bir kiside yes i am on my way desin arkadas! arti grup icinde kullandiginiz kelimelerede dikkat edin ... kufurlu kelimeler kullanmayin ...zaten 1 kisi kullandimi dierleri baslar ....fukk oooofff no you fuk oooooffff son ov a &*&*^& bazdarttttt--no you sheet faceeee arada bagzi tartismalari yatistirmaniz gerekebilir bunun icinde bir tarafi secip dier tarafi suclamayin yoksa kesin birisini kaybedersiniz ..onun yerine sadece tartismayi gecistirmeye calisin ... bunlar sadece tavsiye amacliydi hepsini uygulamak zorunda deilsiniz yada uygulamadan dungeon bitiremeyeceksiniz diye bir oaly yok ..ama bunlari uygularsaniz iyi arkadaslar bulup sonraki raidlerdede yer alabilirsiniz yada dungeonlarda..! __________________