Ko yu bırakın wow oynayın LUTFEN OKUYUN!
Oyun Dünyası0 Mesaj
●22 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Ko yu bırakın wow oynayın LUTFEN OKUYUN!
-
30-09-2019, 14:17:45Knight online yerine World of warcraft oneriyordum Sebepleri sunlardır 1)-Knight ta lvl 83 ve cok salam itemli olmak icin ha bire platium premium almak gerek ve gb ve item(tabi gb ve item almadanda salam olunur ama cok zorrrr!!) 1) Wow da lvl 80 olmak ve cok salam olmak icin sadece ayda 15 euro odemek ve itemler kasmak icinde ister arena yaparsınız istersen arkadaslarız ile Dungeon(zindan) yani wow da guclu itemleri almak icin para domalmak yerine arkadas cevrenize veya playerliyiniz gerekiyor. 2)- musteri hizmetleri gm lerin online olması 4 sene knight online oynadım ve hack lendim giden itemlerim +9 chitinler shard lar felamdı gm lere ticket attım roll back istedim(karakterimi geri alınması) ve bana sorry dediler +9 chitinlerin yerine +5 chitinler gonderdiler knight online oynıyan insanlar ac gozludur o yuzden hack oranı cok itemler cok para ediyor 2)- yaklasık 5 gun once wow da banlandım sebebi bana gelen mail de yazıyordu sayın musterimiz sizin bilgisayarınızda keyloger var sizin guvenliniz icin karakterinizi 3 saat kapattık bilgisayarınızı taratın. ve dedikleri doruymus bilgisayarıma indirmis olduyum cep telefonu oyunları yuzunden keyloger bulasmıs. neyse oyuna bi girdim itemlerimin hic biri yok gm ler almıs ve bana tekrar mail yoluyla itemlerimi gondermisler(Ne guzel bi hizmet) ve wow da hacklenme riski cok azdır cunku ac gozluluk olmasın diye deyerli itemler yaratıktan dustukden sonra itemi alan kisinin ustune zinmetleniyor ve diyer kisilere verilmiyor 3)- Knight online de level kasmak cok sıkıcıdır kimse bana demesin level kasarken zevk alıyorum inanmam ve cok zordur oluncu kastıyın emekler bosa gidiyor 3)- wow da ise level kasmak cok elenceli oyunda 10.000 gorev felam olduyu icin ve bu gorevler ole 250 apos brahaman kes deyil cok elenceli zevk alacamız item alacamız gorevler ve kısa bi surede 80 olabilirsiniz knight 83 bakımından 10%1 gibi bi surede oda oyunu tam bilmeyen kisiler icin gecerli ve en onemlisi level kasarken kesinlikle ezik durumunda olmassınız cunku gorevler sizi yonlerdirir paranızıda iteminizide. 4)- Knight onlineye girersiniz dusuk level bi karakter size pm atar aga para versene,siz yok dersiniz,sonra adam der oke aga gotunu s... bu 10 yas altı gurubudur 4)- wow genellikle 16 yas ustu olur ve biri size kufur ettiyi zaman ekran goruntusu cekip gm ye yolladınız taktirde o kisi icin gerekli ceza en kısa zamanda uygulanır 5)-(Ve en onemlisi)Knight online oynadım 4 sene boyunca cok salam itemler kastım +9 shard felam bir suru np kastım bi bakmısım dupe cıkmıs pat benim yıllarca urasıp kastıyım +9 zu adamlar 1 gunde +10 shard lar dupelemis. Pk yaparak bir suru np kastım pat adamlar np tranferi etmis. aylarımı harcıyarak 70 level oldum pat gorev bugu cıkmıs adamlar 6 saat te level 70 oluyor. Knight onlinede millet bug yapmaktan cekinmiyor sebebi gm sayısı az ve free play banlansalarda onlara bisey komuyacak cunku accounları ucretsiz 5)- ama wow da bug bulmak cok zor hatta imkansız. Bulsanız bile kullanmak cesaret ister cunku siz accountuza para vermissiniz. hile programı zaten kullanan yok direk hesabı kapatıyorlar ve hile programıda yok NEYSE Arkadaslar saat gecenin 3 u benim aklıma gelen sebepler bunlar eyer sizinde geliyorsa yazın sacma sapan oyunlar oynamıyalım kazıklanmıyalım doru duzgun hizmet gorelim K.O yu bırakmaya karar veren arkadaşlar bu link ten faydalanabilirler. http://www.frmtr.com/world-warcraft/...w-rehberi.html __________________