80 paladin (yuksek achivementli) // 80 lock
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- 80 paladin (yuksek achivementli) // 80 lock
-
30-09-2019, 14:17:19Satilik account 1000 ytl we pazarliga acıktrı Charler 80 paladin//80 lock//73 rogue//71 dk//64 mage we daha bicok 40+ char mevcuttur. pala lock dk we 47 lwl druid de dual spec mevcuttur. *SQ/SA var mı:E *MAIL varmı:Evet *CD-KEY varmı: Evet *Ilk sahibi misiniz: Evet *Kimlik verilicekmi:Evet Char Adi : Noneym Class : Paladin Irk Cins : Dwarf Male (Alliance) Realm : Balnazzar Armory : htt p://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Balnazzar&n=Noneym Retri // Prot // Holy gearlarinin ucude full epic gearlidir. Char retridir. retri gear icin su an kullanmadigim (apr ve haste sevmiyorum retri gearda xD) t8 omuzluk ve birkac ulduar drop cantalarinda mevcuttur. Bunun yani sira tank spec icin 4 parca t7.5 ulduar drop shield wardir. Holy gearinda 2100+ spell power i wardir. her uc gearida ulduar icin yeterli duzey ustundedir. Bunun yani sira burdaki bircok char da olmayan 6425 achivement point i mevcuttur. Dikkatli oyunucular zaten anlayacaktır 15 -17 arasi tittle i wardir Hand of Adal da dahil olmak uzere. 75 tane mount wardir Red Proto drake de dahil olmak uzere. ayrica en buyuk artısı ""What A Long, Strange Trip It's Been"" achivementin da sadece ""Brewmaster"" eksikdir.(Bilenler Bilir 1 Yıllık bir achivementtir).Engineer Mining Cooking 450 dir ve butun recipelar mevcuttur. Fishing de 450 dir. Char hakkinda yazılacak cooook sey var ama ben yazmak istemiyorum zaten burayada sıgmaz 120 gun played i olan bi chardir satin almak isteyenlere achivement link ini werecegim tekrar zaten anlayan anlar oradan neler aldigini. Achivement Link : htt p://eu.wowarmory.com/character-achievements.xml?r=Balnazzar&cn=Noneym&gn=Eden Char Adi : Shiftdel Class : Warlock Irk Cins : Undead Male (Horde) Realm : Agamaggan Armory : htt p://eu.wowarmory.com/character-sheet.xml?r=Agamaggan&n=Shiftdel Dual spec deep desto we pvp afflication dir. Char 3 parca t7 wardir 5 valor sonra t7.5 omuzluk alacak kadar valora sahip olacak.kafalik haric full epic dir . gemsiz we enchantsiz 2 hatefull 1 deadly 1 savag pvp gear i mevcuttur.inscription 450 dir su siralar JC kasmakdayim o da 290dir.%280 mount u mevcuttur. ayni serverda 73 rogue yi farm yapmak icin kullaniyorum eski merciles geari war mine (375) herb (435) mevcut. E-mail Adresim : Cex7 @Windowslive.com Tel No : 05393753939 __________________