T2 7945 Achi. BM/MM Hunter, 4 Vici(Gerisi Bthirsty) Enhance Shaman+45k Gold
Oyun Dünyası0 Mesaj
●18 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- T2 7945 Achi. BM/MM Hunter, 4 Vici(Gerisi Bthirsty) Enhance Shaman+45k Gold
-
30-09-2019, 14:14:522 yıldır acc'nin ilk ve tek sahibiyim. Oyuna ara vermem gerektiğinden oturu Burning Legion'da 2si de Orc olan BM/MM Hunter ve Enhance Shaman'ımı satmaya karar verdim. Main charım olan Hunter ciddi bir birikime sahip durumda. Yakın zamana kadar hem PVE hem PVP beraber yapmakta olmama karşın, 2charımla şu anda sadece PVP yapıyorum. Herhangi bir ihtiyactan oturu satmadığımı ve duzgun bir teklif icin bekleyebileceğimi belirteyim. Kesinlikle değerinin altında satmayı duşunmuyorum. PVP ile ilgilenen arkadaşlar icin Hunter'ın tier2 olduğunu ve Arena Master icin sadece 3 achieve kaldığını soyleyebilirim. Ancak şu anda PVE ile fazla ilgilenmiyor olsam da, 7945 Achi Puanı'na sahip Hunter(Raidler,PVP,Reputation vb.) hakkında sadece PVE yada sadece PVP ile ilgilenen arkadaşlar yerine oyunun her iki kanadıyla da ilgilenen kişilerle konuşmayı tercih ederim. Cunku bu şekilde gercekten değeri hakkında bir fikir sahibi olabilecek arkadaşlarla anlaşabileceğimizi umuyorum... Mount,Argent dailyleri,Title,Reputation ve Pet biriktirmeye kasanlar icin 101 Mount,22 Title ile beraber şu anda 41 Exalted Reputation ve 3 faction ile de Revered olduğunun altını cizerim.(Cata ve Wotlk Full Exalted, TBC'de 3u Revered olmak uzere full Exalted'dır) Spirit Beast olarak Karoma ve Ghostcrawler bulunmaktadır. Meslekler Jc(515) ve Ench(525) olmak uzere recipe acısından oldukca zengindir.(Rep ile kazanılan recipelar dahildir ve tabardlar da bircok arkeoloji rare itemları ile beraber koleksiyonerler icin bankada durmaktadır.) 39 adet Tokenlar ile alınan Cata Jc recipe'ı mevcuttur. Ayrıca cok sayıda kesilmiş ve kesilmemiş gem cantada beklemektedir. Tıpkı Hunter gibi; aynı geara sahip olmasa da, Enhance Shaman da titizlikle yapılan reforge, enchant ve gemleriyle arena icin hazırdır. Meslekler Jc(508),Ench(525) ve Fly Speed Hunter ile beraber 310'dur. Bunun yanında 2 charda toplam 45k Gold, plate ve cloth dps olmak uzere chest,shoulder,cloak,helm heirloomlar bulunmaktadır. 3 ay sure ile acc nin aktif olduğunu da belirtmek isterim. Buradan linkleyemediğim icin Burning Legion'da Makhpiyaluta ve Sonofdurotan olarak bakabilirsiniz armoryde... Her turlu acc detayını zaten ilgilenenlerle paylaşacağımdan burada bir bir belirtmeye gerek duymadım. Benim bictiğim fiyat 800 TL'dir. Elbette ki pazarlık payı vardır. Herhangi bir ticareti elden, yuzyuze yapmayı uygun buluyorum. [email protected] buradan veya msn adresimden bana ulaşabilirsiniz. Ciddi duşunenlerle telefonda da konuşabiliriz. __________________