dragonblight taki chain q yu bitirdiginizde son of saurfang size bir quest veriyor ve wrath gate savasi basliyor bundan sonra ise bir video giriyor http://www.youtube.com/watch?v=SEDh_...eature=related iste link i bunu izleyince zaten agziniz acik kaliyor bundan sonra ise armor u saurfang e goturuyorsunuz (bu horde icin gecerli ally i bilmiyorum) broxigar in abisi saurfang yine buyuklugunu gosterip gurur duydugunu soyledikten sonra sizi orgrimmar a gonderiyor orgrimmar bombos hic bir npc yok etraf undead larlar orc larla dolu thrall in yanina gidiyorsunuz sylvanas ta orda ve size quest veriyor sizi vol'jin in yanina undercity savas alanina yolluyor burda her 20 dakikada bir resetlenen bir eventte o questi yapan playerlarla birlikte undercity savasina katiliyorsunuz varimathras ve burning legion guclerine karsi thrall-sylvanas ve yanlarinda siz ...ustunuzde cok guclu bir buff var savas boyunca boss lar haric yatmaniz imkansiz (ben warlock olarak paso rain of fire takildim 30 k crit atiyordu ) aynen dota veya x hero siege yapiyormussunuz gibi ustunuze mob lar geliyor durmadan ve thrall in liderliginde varimathras a kadar gidiyorsunuz burda varimathras i kesince sylvanas tekrar tahtina cikiyor(burda thrall in yaptigi olay cok karizma) ondan sonra ise alliance krali geliyor ve size saldiriyor tam bu sirada lady jaina proudmore alliance i teleport ediyor geri kralliga ...... iste burda quest bitiyor ve saurfang ortaya cikiyor thrall ve saurfang konusuyorlar ve burda chain q bitiyor ben blizzard i boyle bir quest yapmayi akil ettikleri icin kutlarim muhtesemdi saurfang ile bir q sirasinda beraber savasmak bile beni mutlu etmis olsa oyunda yaptigimiz seyler acisindan ustune birde thrall ile birlikte savasmak resmen olaya son darbeyi vuran sey olmustur ben bu ek pakede verdigim paranin karsiligini simdiden almis oldugumu dusunuyorum ki daha 80 e ulasmadim acaba ulasinca neler cikicak karsimiza /hail blizzard /hail thrall FOR THE HORDE __________________