Dunemaul 80 lvl rogue - 80 level dk
Oyun Dünyası0 Mesaj
●32 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Dunemaul 80 lvl rogue - 80 level dk
-
30-09-2019, 14:02:39uzun zamandır oynadığım accountumu oyunu bırakmak istedigimden dolayı satıyorum. 80 level Blood elf female rogue (Zoe) ve 80 level BLood elf female DK (norda),her 2sininde gear ı ulduar icin yeterlidir,Rogue da oyunun en ii dagger ı olan sinister revenge bulunmakta. ayrıca Kelthuzad's reach ve Anagry dead gibi fist weapon ve mace ler de var.10k degerinde darkmoon card: greatness da var. 450 JC,401 LW var karakterde. DK da 450 mining ve 450 engineering oldugu icin cok kolay para kasılıyor. her iki karakter de de epic fly mount bulunmakta. DK da full epic dps/tank/pvp itemleri bulunmakta. 2 parca deadly,1 parca hateful ve takılar. 1728 personal rating i var. naxx 25 malygos 25 sarth 2d yapılmıştır .Ayrıca acc de 70 level human mage (Ixchel,kilrogg server) ve 65 level blood elf paladin (zenedar server) alt karakterler olarak bulunmakta. Uzun zaman once account u actıgımdan cd key i kaybettim malesef ancak geri kalan her turlu bilgiyi verebilirim.(karşılıklı guven olduktan sonra kimlik bilgilerimde dahil) ve wotlk cdkey i ni de.(bi arkadasım hacklendikten sonra wotlk cdkey ini vererek accountunu geri alabilmisti). Eskişehir ici olursa cok iyi olur ancak ankara veya bursa da olabilir. Fiyat konusunda henuz emin degilim ancak tekliflere acığım,komik olmadıkları surece. ozel mesaj dan ulaşabilirsiniz.Armory linklerini koymak isterdim fakat 50 mesaj sınırı var. Kendiniz bakabilirsiniz her iki karakterde armory de en ust sıradadır. (Zoe,dunemaul pvp server,80 level blood elf rogue) (Norda,dunemaul pvp server,80 level blood elf death knight) __________________