You're very clever Dedi Ve Sonra Cıktı Olay Yeri:manes irk:Human İd:******* Clan:*****
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- TheBase'yi Banlatan kim xP
-
30-09-2019, 13:44:46SAat 8 sularında HumanGracien'in Online Olduqunu gordum ve Baya Bir sohbet'ten Sonra Bana Dediqi Tek şey Şu soyliceqim 1 kişiyi banlıcam benimde aklıma yanımda md takmıs koxper TheBase Geldi TheBase'ye Baq Banlancaksın Cık dedım s.***dedi we HumanGracien'e aynen şoyle Yazdım Hey Man TheBase Player Koxper Banned Pls HumanGracien İse '' İşaretiyle karsılık yaptı we 1 sn sonra TheBase Banned + HumanGracien Xtrap'ı Geri Getirceklerini Olmassa Okcu Irkının kaldırıcaklarını Soylediler K2 olarak Onlarında Bu durumdan şikayetcılermiş...Ayriyetten HumanGracien and Korlash'ın Bana Soylediqi Tek Cumle Biz Banlıyoruz Adamlar 2 gun Sonra Başka Charlarla Geliyorlar bu durumdan dolayı bizimde elimiz kolumuz BaqLı demeleri sorduqum bir soru daha bu hep boylemi devam edicek Yoksa Biz oyunu bırakalımmı buna biraz sinirlendi gerekirse Turklere İp Banned Yapıcaz Dedi..Bende siz istediqinizi yapın bizim bu cakal KoxperLar Amerikadaki Yiqenlerinden İp adresi alır yine girerler dememle HumanGracien:yes rigt Demesi Uzerine Onlarında Bu işten ne Kadar Koptukları anlasıldı ve isteqim uzerine Daha fazla Giricek ama Onlarda Haklı Adamlar 30 yasında İşi Gucu olan insanlar HumanGracien'e Sen Yonetemiyorsan ver ben giriyim banned yapıyım dedim HumanGracien ise: