Arkadaslar duyanlara ve ınanmıyanlara soyluyorum. bugun trade hack yedim oyuna yenı başladım eskiden oynuyordum bırakmıştım kulağıma her zaman ki soylentiler geldi pek ısınmadım konuya bugun item takasında gb ve item koydum tradeye ve şunuda diyim ilk tradeyi ben attım ve tradeye ilk onun basmasını bekledim bugun icin değil her zaman yaptığım birşey ve trade okeyledim item ve gb gitti ama alacağım item gelmedi yani kıscası trade hack yedim tradeye koyduğumuz itemi alıyorlar komple charı değil tradeye ne koyarsanız o gidiyor.. Ve araştırdığıma gore bi program sayesinde kendi tradeye koyduğu itemi programlar tradeden alıyormuş ama bizde halan ole gozukuyorm biz tradeye bastığımız anda karşı tarafa item ve gb gidio ama karşı taraf boş olduğu icin bize bişi gelmiyor. Ticket atanlara sordum hallediceklerini ve itemleri geri vereceklerini vs soyledikler goz gore gore itemleri calıyorlar bu iş fazla dallanıp budaklanmıyor ama yakında herkes bağırmaya başlar oyunu oyun bozuk diye bıraktım oyun dahada bozuk olmuş koxper var trade var oldlar var npt var ft buglu caosda wh var bu oyun galiba duzelmiyecek :S LUTFEN HERKES DIKKAT ETSIN... __________________