wow 2.4.3 Gm Olak Lvl Sistemini Ayarlamak ve..Arkadaslar Bilenler Lutfen Bir Baksın.
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- wow 2.4.3 Gm Olak Lvl Sistemini Ayarlamak ve..Arkadaslar Bilenler Lutfen Bir Baksın.
-
30-09-2019, 13:15:58Oncelikle herkeze slm ben server kurdum kendime şimdi serverda kendimi nasıl gm yaparım 2.4.3 den bahsediyorum arkadaslar yani mySQL de ki db icinde gm ayarının 0 değerini ne yaparsam gm olurum ve ayrıca ben bir turlu lvl sistemini bulamadım db icinde level die bisi gormedim yani bunu nasıl ayarlarım mesala ben exp olarak orjinal yapmak istiyorum bendeki db 20 den baslıyosun filan cok kolay lvl atlıyosun ben zor istiyorum ve bu gibi db bulamadım o yuzden el ile yapmak istiyorum neyse bide harita olarak direk ben şehirden aşlıyorum nasıl koyden baslarım mesela insanların ilk basladığı koyden ben şehirden başlıyorum bide onu nasıl ayarlarım tam olarak.. cok oldu biliyorum arkadaslar ama lutfen biri yardım etsin internettim yakında kapanacak ve ben bunları oğrenmezsem bosuna wowu indirmişim dmektir.. Bana bu konuda yardım edecek kişilere tum kalbimle teşekkur ediyorum... aradım ama bulamadım bende konu acmak zorunda kaldım arkadaslar tesekkurler... __________________