WowScape Realist Hakkında Acıklama ! ! !
Oyun Dünyası0 Mesaj
●26 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- WowScape Realist Hakkında Acıklama ! ! !
-
30-09-2019, 13:10:13Oncelikle Merhaba bugun knight da ki 80 asas ı mı biraderimi 4 ay icinde iknaa ederek sattırdım . Olay şu ki konuya geleyim c-d ye int den WoW c-d sini cektirdim . yuklemeden once ne yapacağımı bilmiyorum . en son 1 yıl once oynamıştım . 70 druid guild Turkish EternitY di ama sorun şu ki şu an ne yapacağım hakkında hic bi bilgim yok . Sanırım 80 gelmiş ve oyun baya bi değişmiş Bende bunun icin frmtr wow cu topluluk halkından yardım istiyorum . . . şimdiden eden de etmeyen de saolsun . . . soru 1 : Yeni bi uyelik alacam tam olarak link yada bi adress verebilirmisiniz Soru 2 : logon.wowscape.net unutmadıysam Not defterine cevirip bunu yazıyorduk emin olmak istedim Soru 3 : 80 patch ini oyunu yeni yukluyeceğim icin kendi kendine yuklermi ? yoksa herhangi bi link den indirmem mi gerek . Soru 4 : Daha başka bilgisi olan arkadaşların acıklamaları cok guzel olur . Oyunu oynayabilmek icin neler yapmalıyım giriş olarak . . . Bu soruların cvp larını veren arkadaşların neredeyse ellerinden opebilirim . Yukarda belirttiğim soru ları ve ozellik le 4 uncu soru oyuna giriş icin unuttugum olabilir eklemek isteyen bilgilerini paylaşabilir . . . CooK tşkrler . . . iyi pve pvp ler __________________