İŞTE xxoldfrendsxx clanına yapılan hakaretler hepsini okuyunsızın kadar yuzsuz gormedım ya :S gıdın arkadaslık dostluk dıyın sonra bırbırınızı soyun np lerı bagıslatıp sonrada mılletı gaza getırın clandan cıkartın ana bacı kufredın gecıp foruma yenıden kuralım dıyın :S oldfrends clanı kadar ıteme paraya ve np ye duskun clan gormedım gorecegımıde sanmıyorum :S baktınız orc larda kalbı kırmadık ahı almadık adam kalmadı human olarak kurarsınız anca sızı gıdı ezıkler toplulugu :S xXKIYAMETHXx 2.cwp he bu arada semıh L bozuk bana oyun ici pm at 2m borcum wardı unutmadan 2m nin derdini yapan bebe semih sana 20 m atar samurai yerine 3.cwp kusura bakmayın cevap yazmayı unutmusm su np aclıgına gelelım ya 1 baskan sadece np bagısı ıcın mı sa der ya ? yada ardrem clan party gelın dıyınce hangı clanda olay cıkar yanı hem ıtem hem np aclıgı war lord su anda o clandan sadece mustafa ile muhatapım. sen o kolluk yakanlara adam degıl dıyorsun cunku onların arasına hıc gırememıssın bıde adamlıklarına laf edıyorsun neydı bı soz wardı kedı ulasamadıgı ete pis mi dermıs ney dier konu cambazz1 in hazin sonu oldfrends clanı gibi clana gelemedin die 4fc e yalandın onlardan da tekme yedin samurai ben arkadasım sanıyordum saolsun 20m aldı benden pazarda 1m 2m kastıgım paranın ustune yattı 10agustos2008 tarıhı ıtıbarıyle 3 hafta 20m bekledım vermedı yuzune soyledım senın arkadaslıgın bumu onun bunun samımıyetını kullanarak paralarını alarakmı duzdun bu carı arkadaslık dedıgın bumu verdıgı cvp su lan benı sınır etme param warsa a... sık... sonra pm block ardından L den atıcam dedı parayı bende msn den L den para atılmadıgını soyledım sus lan msn ınıde sılıyorum dedı ve sıldı sız burda bu adamın muahbbetını yapıyorsunuz gercekten bır ezıklık abıdesı kısılıgı bu carı saglam olabılır ama adamın kendi insanlik yapısı ezıgın onde gıdenı sen gıt 200 gb lık car dız onun bunun 20m sını vermemekten kac sonra heryerden sıl yanı artık bu adamın ne oldugunu anlatmanın zamanı geldı yakında ss lerıde yollıyacagım dahada gercekcı olsun 4alemci ayrıca sen sonradan gormus ally lıder asıl sen sansını zorlama onun bunun yalakası IIsamuraishodowII=soyguncu & ezık & artık gerısını sız getırın allah tan daha fazla vermemısım bu benı tesellı edıyor llutfen burdan 4fc clanına seslenıyorum su ezıge para ıtem vermeyın ! dun boktun bugun koktun derler sana bana ve arklarıma dostlarıma laf atmacağını orendin mi bu da benim lafımdı biraz uyarlamışın ama bizden şimdi ozur dilemelisin die duşunuom 4alemci ayrıca sen sonradan gormus ally lıder asıl sen sansını zorlama onun bunun yalakası bu benim lafımdı sankixd Alıntı:
Gercek Mesajı Gonderen lLordExtremel
np leri gitmedi 25 25 kolluk yaktılar bole alemci4 sen sus ** ally lider
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- cambazz1 nickli uye ve 4fc yalakaları