pvp serverindeki orc warriorumu okul başladığı ve masrafları karşılayamadıgımdan satıyorum. Charın pvp sinde 2 s2 / 3 s3 war + birikmiş honor + arena point pvp den yuzukleri ve tamamı alınmıstır. armory icin shattered halls ta hakoo olarak bakabilirsiniz armoryde pvp arms geari gorunmektedir pvp gearda 340 res. 1632 unbuffed ap ve %32 crit bulunmakta stormheadi execut basılı halde. Pve fury gearinda ssc kara tk droplarından oluşan full epic 2100 ap + %29 crit 180 hit +50 expersite.Karazhan prince axe x2 yada za dan duşen fury gibi itemleri war. pve tank gear ile ssc tk main bt mh off tank olarak slotum war raidlerde 540 def %25 dodge %21 parry %26 block 18k armor 16 k unbufffed hp war silahında mongoose basılı ve tum enchler yapılıdır. Charın tum bilgileri cd keyleri gizli sorusu ve dier herşeyi war istanbul icinden elden takasta yapabilirim. Char icin fiyat 250 ytl olarak belirledim pazarlık duşunmuyorum boyle bi chara bu fiyatın yuksek oldugunuda sanmıyorum.duşunen olursa msn adresim : dreamcatchearr Q hot meilcom om atmayın msn den eklerseniz daha geniş bilgi werebilirim. Herkese ii satışlar __________________