Omur bictim 1 ay icinde patlar En onemli sebebi Maxi kardeşimizin TUM Klanının verdiği emeği tek başına cebe indirmesi.. Emek nedir ? Emekten kastım delos kalesidir.. Delos kalesinin tum vergileri.. + Maradondan gelen vergiler... Hepsi cebe Oh ne ala ne ala.. Kucuk bir hesap yapalım mı? Orneğin maradondan alınan potlardaki vergiler 2-3k cık ne olcak gunde 100.000 pot satılır kanımca.. Scrollardan alınan vergiler... yuzde 20 ne olcak ? Gunde 30bin sadece bus satılır.. Bes Nus vs vs Bus sadece ve sadece gunluk geliri 10 GB Tamirdi osuydu busuydu.. Gunluk delos kazancı Akıllı bir sistemle rahat 15-20 gb i bulur.. Peki bu paralar kimin hakkı ? Maxi nin mi ? Tum clanın mı? Clan bireyleri sanırım uyuyorsunuz Adam hakkınız yiyor) Pastadan size pay vermedi gerekirken.. Sanırım kırıntıları bile cok goruyor.. Maradonda takılan bilir.. Aslandayı die bir eleman war tek tek bus satar.. Rezilliği gorun hele Adamn başında her daim 3-4 kişi 2.4m e bus almak icin kıcını yırtıyor ki İşin garip tarafı şu Phaselis clan uyeleri de Bu adamdan bus alabilmek icin kuyrukta bekliyor.. İsilon dropları ne oluyor hic fikrim yok Bilen yazarsa sevinirim Orda da bir mAXİLİK warmi acaba:P Adil yonetim olmadığı muddetce.. Zamanla memberlar da enayi hissi oluşmaya başlar 1 aya kalmazda patlar.. Saygılarımla bilgiler kendi yorumumdur.. Hatam warsa duzeltirseniz sevinirim... __________________