KenanEvreN
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
-
30-09-2019, 12:39:58Oncelikle S.a ßu konuyu acmamdaki amac serverımzn ne yazıkki yuzde 70 inin cahil olması gunde bana 15 tane pm geliyor tabi bunlarn 15 ide cahil bana sovmeye başlıyor sayfalarca sovuyor ama bi bildiği olsa gam yemem bilip bilmeden sovuyor.Ben bu ncs yi atarken Paşamın adından bir kere utanarak veya sıkılarak atmadım cunku bu ulke siz ne kadar cahil olsanzda olun cok faydası dokunmustur pasamın. Bakın gencler sizden ricam biraz bilgili insanlar gelip bnmle tartışsın sabaha kada oturup siyaset yaparm ama cahil olnca belli bi seviyeden sonra hic yapmadmda dayanamam sovmeye baslarım sonu kotu olr bnde bunu istemiyorum. Bakın ozellikle şunu belirteyim bir TURK gelipte bana laf ederse cahil derim ancak bi (k)urt gelipte soverse haklıdır nedenmi?bunun cevabını sayfalarca yazarm siyasete girer onn icin yazmiorm kurtleri zaten Paşam hic sevmediği icin bnde sevmem ama bir TURK oglu TURK BOZKURT un soyunu kurtardığı bir TURK gelipte soverse ona kızarm... Bu saatten sonra diyeceğim sudurki kurtler istedikleri kadar sovsunler zaten halepce de islam aleminin intikamı zaten alınmıstır bununla baslarm bnde soverm ama lutfen TURK olanlar bna pm atıpta sovmesin...Abdullah CATLI kadar şerefli bir TURKEŞ kadar onurlusun sen TURK oglu TURK unutma... (KenanEvreN /ANIL/BERKAY) __________________