Hordee RP-The Ancients_Broxigar The Red AX
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Hordee RP-The Ancients_Broxigar The Red AX
-
30-09-2019, 12:38:24Kadim dostlarım, onurlu savaşcılar.Hepinize uğrunda savaştığımız, yuzyıllardır koruduğumuz kardeşliğimiz adına minnettarım.Irkımızı korumak adına bir cok cesur kardeşimizi, en şanlı şekilde , efsanelik meydanında şerefli bir olume uğurladık.Bu şerefe erişmekten hepinizin tereddutsuz can attığına ozum kadar eminim.Ben şerefli kardeşlerim Broxighar, bana duyduğunuz guvenden ve saygıdan oturu sonsuza kadar canım ve baltam emrinizdedir.Bu beden ırkımız icin sunulmuş bir gorevdir bana ve damarlarım kuruyana kadar Irkımız icin savaşacağım.Kadim kardeşimiz Gaskalın anısına akıttığı her damla kan icin duşman cesetlerinden dağlar yaratıp , yıkacağım.Arzumuz bu yol, uğruna ise canımız fedadır. Herkese kolay gelsin oncelikle alliance kısmında guzel bir RP oluşumu gordum. bende katılım olursa eğer horde kısmında Broxigar The Red AX' ın hikayesinden esinlenerek bir oluşum icerisine girmek istiyorum.Uniforma sistemine benzer transform gearlarla Grunt kabileleri oluşturulacak.Statu catışması olmaması icin kabile sistemi oyku kısmında yer alıp her uyemezin kendi kabile lideri olacaktır ve kabilesinin ismi ve oykusu ile birlikte katılmalarını istiyorum.Orneğin katılıcak bir hunter arkadaşımız; İsim: Ghulghar The Webmaster-Webbringer kabilesinin lideri. Webbringer Kabilesi Avcı olup Stonetalon Mountainsde Farwatchers Glen e yakın bir koyde yerleşkedir.Ozellikle stonetalon taşlıklarında yaşayan tarantulaları eğitmeleri ile tanınırlar.Esnek ve jilet kadar keskin ağlardan kurtulması cok zordur.Dişi tarantulaların zehirlerinide oklarının uclarına surerek kısmi felce uğratacı saldırılar yaparlar. Ghulghar The Webmaster: Derisi Kabilesininde ortak ten rengi olan koyu ozee yeşili rengindedir.Normalden aşırı Uzun parmakları vardır ve bunların kabilesinde liderlik vasfına ermesinde buyuk katkısı olmuştur.Parmakları sayesinde sekizden fazla oku aynı anda atabilmekte ve tek eliyle dahi duşmanlarını fark edemeden seri şekilde oldurmektedir. Buna bir cok şey daha ekleyebiliriz hayal gucumuzle. ORC race şartı olmak kaydı ile boyle bir oluşum gercekleştirmeyi duşunuyorum realm secmedim henuz destekleyen olursa ortak bir realmde kanaat getirip oluşuma girebiliriz Saygılar Mesut-Broxighar The Crystal Ax __________________