Merhaba arkadaşlar ben TomJones.Oyunu bırakalı cok uzun zaman oldu ama zaman zaman oyuna giriyorum Jr lere chaos lara filan giriyorum.Son 3-4 gundur de girdiğim zaman uygun oldukca cz de yapılan pk ları izlemeye calışıyorum.Malum bende item yok kendim bişey yapamıyorum bari yapanları izliyim diye izlemesi bile zevkli oluyo gercekten bide arada 1.2k ap ile ks attığımda oluyor . Neyse konuya gelelim.Cz de kapışmaları izliyorum tabi kapışan clanlar belli.Eski bi mage kullanıcısı oldugum icin Furious clanının NT lerini veya normal kapışmalarını izliyorum.Ancak nedendir bilmiyorum ben onların yanına gittiğimde benim karşı ırk clanlarının ajanı oldugumu iddia ediyolar.Bu artık kendilerini yetersiz gormelerinden mi yoksa başka bişeyden mi kaynaklanıyo bilemiyorum.Bu oyunda hilesiz hurdasız bi yerlere gelmeyi başaran insanların biraz seviyeli olmaları beklenir ama goruyoruz ki boyle değil.Furious clanından bi cok oyuncu sadece varsayımlara dayanarak benim anneme rahatlıkla kufur edebiliyorlar.Ben kendimi savunmak icin aslında buraya konu acmıcaktım ama durucak gibi durmuyolar. Eğer forumu kullanan Asia-Philadelphia clanı uyeleri varsa kendilerini savunabilirler sonucta onlara burda bi hakaret oluyo.O clandakilerin hic birisiyle ne oyunda ne de gercek hayatta tanışmadım hic birini tanımam.Muhtemelen bu konu altında da gene bana veya anneme kufurler edilecektir.Ağzı olan konuşuyo sonucta.Foruma kufur lu SS koymak yasakmış o yuzden şimdi koymorum SS i ama takip edicem forumu gerekirse koyucam. Not:Bu arada butun Furious clanını kotulemek istemiyorum bana pm atıp insan gibi soranlarda oldu kimin adamısın falan diye.Onlarada teşekkur ederim. Saygılarımla TomJones __________________