wow private server sorun...
Oyun Dünyası0 Mesaj
●16 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- wow private server sorun...
-
30-09-2019, 12:22:21arkadaslar slm oncelikle... ben wow 2.0 clientini kurdum ve ayrıca wowemu programınıda forumda anlatıldığı gibi kurdum kendi ip den accountumuda aldım sonra wowemuyu kapatmadan wow.exe ye direk girdim sonra ıd ve şifremi yazdım connect diyor ve hemen pack yuklemeye baslıyor wowemuyu kapattım sonra tekrar girdim busefer salladım ıd ve şifreyi yine giriyor ama pack yukluyor neti kapattım ole girmeye calıstım buseferde girmedi oyuna hic bi şifre ıd kabul etmiyor ben bisi anlamadım ben ewde nasıl oynarım hangi dosya uzerinde oynama yapmam lazım wowemudan neleri acmam lazım sırasıyla bana nalatırsanız sevinirim arkadaslar wowemunun kurulumunu yaptım ama orada tam cozum yok sonra ne yapmam gerekiyor vs.lutfen arkadaslar yardımcı olun herkez bildiğini yazsın lutfen 4 gb basuna gitmesin ne olur arkadaslar cvplarınızı bekliyorum herkeze simdiden tesekkurler rep nasıl verildiğini bilmiyorum yoksa repde vericam onemli olan yardımlasma tesekkurler simdiden herkez bir cvp versin lutfen... __________________