Molten Wow Dunyanın En Kaliteli 3.3.5 WotlkPrivate Serverinde İd'mi Satıyorum.
Oyun Dünyası0 Mesaj
●19 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Oyun Dünyası
- Molten Wow Dunyanın En Kaliteli 3.3.5 WotlkPrivate Serverinde İd'mi Satıyorum.
-
30-09-2019, 12:14:50Arkadaslar iş alanımın değişmesi nedeniyle oyuna artık hic zaman ayıramıyorum ve Molten-Wow daki İd'mi satıyorum ozellikleri aşağıda yazıyorum. Karakterlerin Hepsi Pve Ozelliklidir. Horde Troll Shadow Priest 6545 Gs / Off Spec 6222 Holy Tum itemleri Full'dur ve Shadow Priestte olması gereken ana pve settir. Holy Spec her turlu raidde rahatlıkla dayanacak sekildedir. Alliance Night Elf Hunter 6300 Gs T10 4 Parca set itemi ve 2x Trinket Polearm Crossbow ve Wristi Hunter Bis İtemidir. Alliance Resto Shaman 5900 Gs. Tamamiyle Resto Geardır Ve Bu Gs ile 25 Hc Raidlerde bile Sıkıntı Cekmez. Allience Human Paladin Tank 5500 Gs. İcc 10 Lk tanklayacak Seviyededir. Ve Sıkıntı Cekmeden Ustunde Gear Up Yapılması Tercih edilebilir. Alliance Human Fire Mage 5700 Gs Ustunde fazla uğraşmadıgım bi karakter. Ama idare eder bi dps' i vardır. Ustunde az bi calışma ile guzel bi range dps halini alabilir. Şifre değişimi icim elimde maili mevcuttur. Duşunduğum fiyat 330 Tl dir. Bu rakama cok diyen arkadaşlar molten-wow da daha once oynamadığı icin abest gorebilir ama oyle değildir orada oynayan arkadslardan bilgi alabilirler. Tamami ile keyif verecek bi id dir. İletişim : [email protected] mail yolu ile ulaşabilirsiniz. 0543 - 724 - 34 - 20 telefon yolu ile ulaşabilirsiniz. __________________