yeni sezon geldiğinden beri her hafta conquest capliyorum, arena ve rbg rating kasıyorum ve şu an oyundan hic zevk almadığımı soyleyebilirim. 90 level olan carların direk 20k - 30k conquest caplemesi ? bu nasıl bir duzendir ? her hafta carşambayı beklememiz daha fazla capleyelim diye arena,rbg rating kasmamız, saatlerimizi harcamamız boşunamıydı ? gelen sezon 13 elite itemlarının ozellik olarak conquest itemlarla tamamen aynı olması sadece ustunde elite yazması, ve sadece conquest itemlardan daha parlak olması. şaka mı bu ? (eski sezonda en azından weapon daha fazla vuruyordu.) valor itemlara upgrade gelmesi ama conquest itemlara upgrade gelmemesi. eee bu kadar ratingi 5k conquest ile dolaşalım diyemi yaptık ? sezonun ortasında (tamda karakterin gemlerini pvp resilience ağırlıklı yapmışken) gemlerin ozelliklerinin yarılanması, butun karakterlerin pvp resilience eşitlenmesi. cıplakken her karakterde %65 pvp resilience var. gemlerle %1 ya da %2 artıyor. yani pvp itemlarına int , str , stamina gemleri basılıyor. tank artık bayrak taşımıyor. bunu hala anlamış değilim. tank bayrakla daha fazla damage yiyor. bu yuzden dpsler taşıyor. sezonda 30k conquest kastığınız zaman 2200 rating kasmasanız bile elite itemları alabiliyorsunuz. 2200 rating kasanlar sadece salak oluyor. conquest itemları satan npcnin karşısında aynı itemları honor ile satan npc var.bu galiba 30k conquest kasınca acılan bir npc ama yinede sacma. 25'inde surem bitiyor yeni sure alıcağımı sanmıyorum. __________________