Satılık -- 70 lvl Dwarf Warrior --
Oyun Dünyası0 Mesaj
●15 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık -- 70 lvl Dwarf Warrior --
-
30-09-2019, 12:13:16Selam arkadaşlar , Hemen charın bilgilerini vereyim, (Account bana aittir butun bilgilere sahibim) Nick : Katarakt Server: Chromaggus Race: Dwarf ( Male ) Class: Warrior Spec: arms - fury - protection ( her ortama uyumludur ) Guild : Dark Side of the Moon ( yeniden toplanmış eski bir guild progressı gayet guzel ve charın pve gearıyla paralel ) Mount: %60 lık flying mount & ceşit ceşit %100 luk bineği vardır , trinket mevcuttur %10 daha ekleyebilirsiniz hızlarına -- (%280 lik binek benim mining farm dışında bir işime yaramazdı olsaydı da acıkcası. ) Profession: 375 blacksmith (axesmith) - 375 mining Para durumu : şu anda 1k gold mevcuttur -- siz hergun 100 gold spec değiştirmeye harcamazsanız benim gibi, cok rahat para kasabilirsiniz -- tabi char satılana kadar bu paranın katlanması olası . --4 gunde elime gecti bu para-- Badge: 75 badge mevcuttur -- aynı şekilde bu miktarda gecen zamana oranla artacaktır -- Reputation: Şu an gerekli olup da exalted olmadığı bir yer bulunmamaktadır . PvP : 32k honor points bulunmaktadır . Battleground markları her bir battleground icin 50 ustudur bazıları 100 dur . -- Bu değerler sabit değildir, char satılana kadar biraz daha artacaktır -- ---GEAR--- PVP : 4/5 vengeful gladiator -s3-seti bulunmaktadır , omuzluk merciless gladitor'dur-s2-. Elinde -Bloodmoon- bulunmaktadır. Vendordan alınabilecek en son pvp itemlarına sahiptir -- full vindicator ve trinket -- . Enchant ve gemleri en uygun ve iyi şekilde yapılmıştır . Exalted Reputationla alınan enchantlar dahil. -- 46k da honor kill vardır tecrube testinden gecmenize yeterlidir bazen -- Kendine ait 2v2 takımı vardır , 5v5 ve 3v3 takımları bulunmaktadır -- 1k arena point vardır haftaya en az 500 daha alıcaktır -- Bu haliyle Battle Shout kendi buff ı yardımıyla 2100 attack power ve yaklaşık %39 crit vurmaktadır -- tabi berserker stance de %42 crite cıkabilirsiniz , farmda ise %44 e ulaşmanız mumkundur [Hourglass of the Unreveller] yardımıyla . PVE : Full epic tank seti bulunmaktadır .-- Gruul ve magtheridon tanklamamda yeterli olmuştur -- . 3 parca t4 ( chest , omuzluk , eldiven -- ama zaten set bonus aldığı icin eldiveni kullanmıyorum şu an -- t4 kafalık da duşer duşmez bu chara gelicektir şansa bir turlu denk gelmedi - - Geri kalan itemları - [Eternium Greathelm] , [Brooch of Deftness] , [Slikk's Cloak of Placation] , [Vambraces of Courage] , [Iron Gaunlets of the Maiden] , [Lion's Heart Girdle] -- patchle gelen kemer ile değiştirmeyi planlıyorum yeterli badge var -- , [Wrynn Dynasty Greaves] , [Boots of the Protector] -- her nekadar pala itemı gibi olsada badgele alınanla arasında değicek bir fark yok bence --,[Shermanar Great-ring],[Violet Signet of the Protector] , [Moroes' Lucky Pocket Watch] , [Gnomeregan Auto-Blocker 600] . Commanding Shout yani kendi buff ı ile birlikte 16k hp si bulunmaktadır 496 def ratingi vardır. Ayrıca fury warrior pek rağbet gormesede nether vortex ile geliştirip şu an elinde bulunan [Black planar Edge] ve [Fel Edged Battleaxe] ile pek hit rating sıkıntısı cekmeden dps yapabilirsiniz.Karazhan ve heroiclerde muhtemelen. Tabi arms olarak girerseniz %50 crit ve yaklaşık 3k ap ile raidlerde bufflar yardımıyla warriorun şanına yakışır bir performans alabilirsiniz ! Extra olarak accountta twink olarak bir warlock tum meslekleri lvlına uygun olarak geliştirilmiş 28lvl human ve 53lvl undead priest bulunmaktadır. Fiyat : 450 YTL ( istanbul da elden teslim tercihimdir ) Bana ulaşmnız icin msn adresim : nightfall_satyr Q hotmail Hepinize iyi oyunlar ( msn yoluyla ulaşırsanız pm den daha yararlı olacaktır ) __________________