Herkese Merhaba, Daha onceden atılan bi video uzerinden AlexandarMarkov Anıl kardeşim ve Tequila clanı uyeleri arasında polemik oluşmuştu. Uzamasın diye arayı bulmaya calışmıştık, kalıcı olmamış sanırım. Daha once attığım bi yorumda acıkca belirtmiştim ki eğer kişisel tartışmalar clanlar arası polemiğe donuşturulmeye calışılırsa, kaybeden karşı taraf olur. TequilaShot clanı ya da herhangi bir clan uyesi ile şahsi bir problemim yok. İlkhun ile de Tarık ile de zamanında birlikte oynamış muhabbet etmişizdir. Bugun atılan video, takınılan uslup ve Tarık' ın yapmış olduğu yorum hoşuma gitmedi. Belki clanınızdaki oyuncu sayısı bizimkine nazaran fazla olduğu icin midir bilemem ama sanırım 2 clan arasında atılmış vs lerin genel durumundan herkes habersiz olabilir. Bizde durum farklı, db priest oynayabilen sadece 2 kişi var clanda, dolayısıyla her vs de ben vardım. Kestiğimiz ya da kesildiğimiz. Bir kac yurt dışı gezim oldu, o sıralarda toplama party ile atılmış vsleri hesaba katmazsak, atılan her vs nin videosu var. Ne olur ne olmaz diye editlediğim, youtube daki gizli videolardan birini actım. TS ses kayıtlı olarak izleyebilirsiniz. Video daha once hicbir alanda paylaşılmadı. Moderator arkadaşlar olası şikayetlere donuş yapmadan once dikkat etsin. NOT: Ayrıca 5-2 kesildiğimiz vs deki 2 sayıyı 3-5 ay sonra videolarıma da koymam! Surprizi bozmak istemem ama Sırf bu videoda bile 4 farklı vs nin goruntusu var. Video tarihini de hesaba katarak kac part olduğunun hesabını siz yapın. Varsa daha fazlasını atabilirim diyen babayiğit, buyursun gelsin.
İyi Seyirler...