Arkadaşlık ve beraber kalmak adına yapılmış kucuk bir oyun anlaşması, sadece anlaşmayı yaptığı kişiye değil bir cok arkadaşına kazık atan bi insan, o kucuk anlaşmaya dahi uymaması, hırsız diye zamanında ortak olduğu, onu kırmamak icin o oyundayken haftada sadece cuma geceleri oynama izni olan ama dc etmeyen ve oyuna girmeyen bi insanı hırsız diye ifşa eden ve nasılsa herkesi kendisine inandıran daha sonra da birilerinin kafasına girip sitem mesajına "hayırlı gunler" diye mesaj attırabilen bi insan sizce cennete gidebilir mi hangi dinden olursa olsun? Gidiyorum ulkeden, sizleri tanımdan yine de guzeldi, forumu da bırakıyorum kendi aranızda mutlu olun bilmediklerinizle birlikte... Tum hakkımda serkan,derviş ve feridun'a gercekten helal olsun her ne kadar benim icin bu kavram biraz farklı da olsa (: Oyunda 3-5 data girdisinin icine kendiniz daha fazla hapsedin insanları kırın hırsız die ifşa edin, Teşekkurler Hepinize Bunu okusanız da Okumasanız da Tarafınız ne olursa olun kufretmeyin bana veya başkasına.. modlar da kilitlemezlerse iyi olur bi iki gun daha sadece bu konuyu izleyip forumu bıraktığım icin son isteğim gibi bişi olur. oyun icin falan terketmiyorum yaşadığım yeri yada forumu. zaten gitme durumum vardı iyi oldu şimdi boyle olması.. ben de kendimi fazla kaptırmışım şimdi biraz duşundum de... ne yaptıysam hepinizden ozur dilerim. kimsenin benden ozur dilemesini istemiyorum kalbimi kıran herkesi de affettiğimi berlitmek istiyorum.. oyununuzda mutlu kalın ama insanları kırmamaya ozen gosterin... iki uc data icin şimdi cok mantıksız geliyor herşey. __________________