Name : Nemmesis Race : Human Gender : Male Class : Warlock Lvl :70 Server : Hamaroush Allience Wow armory: arkadaslar foruma link koyamiyorum o yuzden armory de nemmesis olarak aratirsaniz hamaroush realminda karakteri inceleyebilirsiniz almost full epic 850 bonus damage 10k hp 250 resillence Mounts: 3xEpic(100) 1xEpic Flying(280), Netherdrake ... Gold: 3000 TBC oncesi D1 T1 ve T2 leri sakladim bankada bulunmakta... Reputaion lari cok iyi seviyede inceleyebilirsiniz. Butun heroic ve raid keyleri mevcut Arkadaslar yukarida ozelliklerini verdigim karakteri ve alttaki diger karakterleri iceren accountumu acil nakit ihtiyacimdan dolayi satiyorum ilgilenen olursa Hamaroush: LVL60 Night Elf Female Rogue (tailor enchanter) -- epic mount LVL45 Night Elf Male Druid -- mount LVL40 Human Male Warrior -- mount Karazhan: LVL40 Blood Elf Female Paladin LvL 40 in altindaki karakterleri yazmadim her classtan var birikitane Account bilgilerini istanbul canakkale izmir icin elden veya e-mail yoluyla gondericem. E mail adresini istediginiz bir e-mail ile degistirilecek... msn: sheytan ATH sheytan gen tr mail: sheytan537 ATH gmail com __________________