Iyi Bir Clan Nasil Yonetilir
Knight Online0 Mesaj
●33 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Iyi Bir Clan Nasil Yonetilir
-
30-09-2019, 11:50:391.)Clan uyelerine karşı hep durust olun. 2.)Clan icinde saygı seviyesinin cok alta duşmesine kesinlikle izin vermeyin. 3.)Az konusun fakat clanın liderinin siz oldugunuzu unutturmayın. 4.)Clandan cıkanlar hakkında yorum yapmamaya ozen gosterin. 5.)Clana alımlarda dikkatli ve titiz olun clan isteyen kişilerin clana gelme amaclarını oğrenin. 6.)İlk Başlarda fazla yuksek ucmayıp lvl sınırlamasında tavizler gosterin.(unutmayınki sağdık eleman lvl i yuksek sağdık olmayan birinden 75494234 kat iyidir ) 7.)Clan ile birlikte aktiviteler yapmaya calısın(Exp, Pk , isilion vs.) 8.)Clan ici tartışmalarda once durumu oğrenip sonra siz mudahale edin başkalarının olayı koruklemesine izin vermeyin. 9.)Herzaman Yapıcı oLun Pmlere Cevap Verin Clandaki Arkadaslarınızın sıkıntılarını Ogrenip Yardımcı olmaya calısın. Hepsinden Onemlisi şunu asla unutmayın clan oyun icindeki ailenizdir. Birbirinize yardımlardan cekinmeyin clan arkadaslarınıza her konuda oncelik gosterin. Başarılı oLacağınızdan hic Şuphem yok.. Ben Denedim Başardım Zamanında Grade 5 - 0 NP (Kolluk Mavi) Grade 4 - 72k NPs (Kolluk yesil renk olur) Grade 3 - 144k NPs (Pelerin ve isminizin yanina sembol alabilirsiniz) Grade 2 - 360k NPs (Pelerininizin arkasina sembol ekleyebilirsiniz) Grade 1 - 720k NPs (Grade 1 olursunuz ) Klan sıralamasındaki ilk 5 klanın kolu yanar. Pelerin almak icin bir gorev yapmaniz gerekiyor yani direk grade 3 olduktan sonra pelerin satin saygılarımla capadokyali50 __________________