T5-T6 Denemek mi İstiyorsunuz?Boyle buyrun
Oyun Dünyası0 Mesaj
●14 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- T5-T6 Denemek mi İstiyorsunuz?Boyle buyrun
-
30-09-2019, 11:47:48Bi t6 giysem diyipte hayal kuranlar.t5 test etmek isteyenler.5 dkkada olsa giyip orgirmmarın onunde bi duel yapsam da yeter diye icinden gecirenler.İşte cozum.T5-t6-bg set-gladiator set giyip bizzat deneme fırsatı.yanında 36lık cantalar-onlarca gem-trinket-%280lık ucan binek falan fişman herşey war.Ayrıca diğer classların t6lı halini deneme fırsatınızda war.ben hata yaptım gitti.yoksa mage ve warriorda deneyecektim.neyse siz benim yerime denersiniz artık.Belki aramızda bilenler wardır ama ben genede anlatıyım.Hack hile hurda prv server fln hicbir ilgisi yok.Blizzardın test realmini kullanacağız.Herşey blizzard forumlarıdan alıntıdır [IMG]http://img162.**************/img162/958/wowscrnshot072407180544ob2.jpg[/IMG] Yapmamız gerekenler: 1-Wow sitesine girip test serveri indirin(sitede account bolumunde test reaml copyde) 2-bi calıştırın test serveri patch fln warsa yuklesin 3-şimdi geri wow sitesine girin.test realm copy bolumune girin.ordan copy char deyin.size acc adı ve şifre soracak.bunları yazın.karşınıza gelen sayfada bekleyin.biyere tıklamayın.aşşağıdaki linke girin 4-şimdi bu linke girip charı kopyalacaksınız. http://wow-europe.com/ptr/character-...1&premade=true onunuze blizzardın premade charları gelecek.bunlar full dayalı doşeli hepsi t6.cantalarında t5 gladiator ve bg setler mevcut.bi kamyon gem.4 tane 36lık canta herceşit trinket war.bunlardan birini secip copy char deyin.ordan ister pve ister pvp realme kopyalayın.burda dikkat edilecek şey beklemek.anında char kopyalanmıyor.1 saat bekleme war.daha erken yada gecte olabilir.ben dun gece aceleyle 4 kere yaptım olmayınca diğer charları deneme fırsatım elden gitti.siz dikkatli olun boş yere limitiniz yanmasın(4 char kopyalama hakkınız var-bi dahaki kopyalama icin yeni patch gelmesi lazım) 5-hayırlı olsun charınız kopyalanınca deneyin.Hazır olduğundan gonul rahatlığıyla ''işte benim charım''diye bi konu acabilirsiniz. bi sorun olursa full resimli anlatabilirim.hata varsa uyarın duzeltiyim __________________