Birsuru Soru ! başlasammı anlamadım
Oyun Dünyası0 Mesaj
●10 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Birsuru Soru ! başlasammı anlamadım
-
30-09-2019, 11:29:13Oncelikle hepinize iyi akşamlar sanırım daha once hic wow başlığı altında konu acmadım ve hic oynamadım hep klasik turk olarak knight online la gecindik ancak artık wow a başlamayı duşunuyorum ancak bilmediğim birsuru sorum var ben sıra sıra yazmayı duşunuyorum umarım cevaplarsınız 1- oyun ucreti aylıkmı yoksa tek sefermi veriliyor 2- aylıksa nekadar tek seferse nekadar 3- bu oyunun birsuru farklı ismi var wow bilmemney falan filan şeklinde bunların hepsi farklı oyunmu hepsin ayrımı satın alınıyor nedir bilmiyorum biris acıklarmı acaba 4- yaklaşık kac gb boyutu var 5- eger 3 de soylediğim şey hepsi farklı oyunlarsa en cok oynanan en iyisi hangisidir hangi oyunun ozelliği nedir acıklarmısınız 6- oyun oynanaya değermi ? para veripde boşa gitmesin 7- oyundaki turklerin sayısı nekadar turkler fazlamı oyunda ? oyun icinde sıkılmayız inş 8- oyundaki pvp sistemi nasıl ? pvp metin 2 deki gibi şehrin ortasında millet birbiriyle vs mi atıyo ? yoksa ko daki gibi takım oyunu varmı bu işin icinde cevaplarınız icin şimdiden teşekkurler __________________