s.a oncelikle bu ayki secimlerde FuriouS clanın karus kralık adayı olarak ben kendimi gosterdim arkadaşlarımın destekleriyle.. oncelikle adım ozgur karus ve bir o kadarda human arkadaşlarım adımı ve yaşımı bilir. yaşımda 30 bu arada.. arkadaşlar karuslar icin bu aydan sonra yeni bir donemi başlatmak istiyorum onun icin aday oldum... 3 aydır EVeE arkadaşımız kralık secimlerinde surekli secilerek kral oluyor. gorduğum ve forumlarda okuduğum kadarıyla bazı insanlara haksızlık yaptığını duşunuyorum ve artık durdurmak istiyorum bu haksılıkları oncelikle karus halkının aldıgı pot ve ıvır zıvırlarla krallık kasasına gelen para gene karuslarındır ve onlara dagıtmak zorunluğugu vardır. kasadan parayı cekip ona desetek verenlere bir kısımı dağıtıp gerisini item almak icin kendi kasasına atamamsı lazımdır.. actığı siteye insanları yonlendirip site aracılığla insanları dolandırmamalıdır. siteden car hekleyip aynı carları başkasına satamamsı lazımdır.. insanlar kral secerek ona guvenmek istiyorlar dolandırılmak değil... savaşta delosta cz'de karusları en iyi şekilde temsil etmeye calışıyoruz arkadaşlar bunuda savaşı kazanmak icin sizleri yonledirerek veya cz'de humanlarla kıran kırana mucadele ederek karus olarak elimizden geleni yapıyoruz ve yapmaya devam edeceğiz... siz karuslardan tek ricam bu secimlerde bize destek olmanızdır.... krallık secimlerinde sonra secilirsem o kasadaki paraların tek kuruşu bile benim kasama girmicek elimden geleni yapıcam ayrıca pm kapama gibi bir ozelliğim yoktur ve pm kapanmıcak hic bir zaman elimden geldiği kadar karuslara yardım etmeye calışacagım..... oylama başladı bana oy veren vermeyen arkadaşlara teşekkurler ama su EveE ve yanında barındırlarına artık dur diyelim lutfen MisconceptionS(FuriouS) __________________