Şimdi butun Warcraft oyuncularına sevgilerimi iletirim.38lvl 'den aşağı warlockların yanaklarından oper 38lvl'den yukarılarının onunde saygıyla eğilirim ve sorularıma gecerim. Benim kafama takılan talent dağılımında izlediğim yol: Şoyleki dest. gidiyordum rahat sayılırdım daha sonra aff. geciş yaptım gercekten aff. bolumu guzel şoyle bir talent dağılımı izlemekti amacım. http://www.wow-europe.com/en/info/ba...00000000000000 Affliction Talents - 44 point(s) Suppression - rank 5/5 Improved Corruption - rank 5/5 ımproved Drain Soul - rank 2/2 Soul Siphon - rank 2/2 Improved Curse of Agony - rank 2/2 Fel Concentration - rank 5/5 Amplify Curse - rank 1/1 Grim Reach - rank 2/2 Nightfall - rank 2/2 Empowered Corruption - rank 3/3 Siphon Life - rank 1/1 Shadow Mastery - rank 5/5 Contagion - rank 5/5 Dark Pact - rank 1/1 Improved Howl of Terror - rank 2/2 Unstable Affliction - rank 1/1 Demonology Talents - 17 point(s) Demonic Embrace - rank 5/5 Improved Voidwalker - rank 3/3 Fel Intellect - rank 3/3 Fel Domination - rank 1/1 Demonic Aegis - rank 3/3 Master Summoner - rank 2/2 Aff. bir problem yok guzel şekilde gidiyoruz. nightfall seceneği guzel oluyor ama mana duzeyim 2500 olmasına rağmen istediğim talent duzeyini tam anlamıyla yerleştiremedim .mana cabuk bitiyor dot kullanmasam bu sefer duşmana shadowbolt attığım anda benim uzerime gelmeye başlıyor. ve heal yarıya duşuyor heal1600 profilime bakarsanız gercekten iyi bir duzen kurduğumu anlarsınız. http://armory.wow-europe.com/?#chara...&n=Darkmorning horde oyuncular ile genelde benim lvl'imde veya 40 olanlarda zorlanıyorum fakat kazanan ben oluyorum genelde en azından coğunlukla ama bu talent dağılımı nasıl daha iyisi olabilirmi 70 e kadar bu şekilde gitsem nasıl olur. demonology yazıyor wow eu forumlarında sizce nasıl bir talent ağacı yoksa sizin kafanızda daha iyisimi mevcut lutfen kafayı yemek uzereyim talent onerisi istiyorum ama denenmiş talent dağılımı istiyorum eminim burada gereken yardımı bulurum şimdiden tum wow oyuncularına teşekkur ederim sevgiler saygılar __________________