Anlayamadıgım bir şey var...Oyun neden lekeleme oyununa donuştu...
Knight Online0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Oyun Forumları
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Anlayamadıgım bir şey var...Oyun neden lekeleme oyununa donuştu...
-
30-09-2019, 10:58:31Hayırlı geceler arkadaşlar.Oncelikle bu başlığı acmış olmamın sebebi uzulerek goruyorum ki oyun artık amacını aşmış kim daha cok camur atarsa yada kim daha cok kufur ederse o kazanır gibi bir mantık almış pk partilerin yerini.Peki neden bence artık bu noktada durup duşunmek lazım.Haddim olmadan bazı olayları ornek vereceğim k.bakmayın sadece ornek amaclı kimseyi eleştirmek değil.Zamanında KatliVacip geldi server a kufurler edildi konuşmalar yapıldı.Ne değişti itemler yapıldımı yapıldı şurda hic kimse yok ben dupe yapmayı bilsem dahi yapmazdım demesin.Herkez yapar.Bu oyunun kaderimidir peki bu surekli birilerine kufur edilir yada cekilemez.KatliVacip yaptı itemi kufur edenler adamların kendilerine yaptıkları itemlere kadar aldı ne oldu acaba ne değişti.Yoksa Ko da değişen yaşam şartlarımı.Uzulerek soyluyorum ki bu oyun artık amacını aşmış sadece bir oyun olmaktan cıkmıştır insanların gozunu hırs burumuş resmen.Başka bir olay Ourforce ve Magicforce clanlarında bulunan bazı arkadaşların yersiz hareketleri(asla hepsi oyle demiyorum kimse lafımı yanlış anlamasın).Onu da gecelim oyunda o koxp acmış bu wh acmış diye foruma konu acan arkadaşları da anlamıyorum.Neden adam clansızken kullandımı foruma reklam olmuyorda buyuk bir clandaydan konu oluyor.Aşalım bunları arkadaşlar bu bir oyun sadece artık biraz oyunu sadece oyun olduğu icin oynıyalım.Pk mızı yapalım vs mizi yapalım izleyelim saygılı olalım 50 np icin kimsenin kalbini kırmayalım.Bu dunya hicbirsey icin kimsenin kalbini kırmaya değecek bir dunya değil.Ama artık goruyorum ki bazı şeyler icin bırak kalp kırmayı kafalar kırılıyor.Unutmayın bu oyunda en sağlamından en eziğine kadar herkez oyunun bir parcası.Ama hatırlatmak istediğim şey altf4 cektiginizde oyundan cıkıldıgını unutmayalım buna biz hukmediyoruz sadece 2 tuş a basmamıza bakan birşey icin kimsenin kalbini kırmayalım. Zaman ayırıp okudugunuz icin teşekkur ederim.Saygılarımla.... TheGlamor/MESOHOR __________________