Başlıkta belirttiğim gibi, insanlar iyice cığırından cıkmış durumda ve emek hırsızlığını iyice meslek edinmişler. Once ikna edici şekilde konuşup, sonra size guvenmiş numarası yapıp, havale yapmayı teklif ediyorlar. Ondan sonra parayı yatırdıklarını soyleyip, mailinizi kontrol etmenizi istiyorlar. Ve hemen ardından sahte bir mail geliyor. Mailinizin Junk Mail, Spam bolumune.. Bkz; img267.**************/img267/8711/adsiz1.jpg Hatta bununla da yetinmeyerek, yuzlu yuzlu, işte paranı yatırdım, charı vermiyorsun, seni bilişim suclarına şikayet edeceğim vs. şeklinde konuşuyorlar. Allah ıslah etsin. Bu arada parayı yatırıp yatırmadığını nereden biliyorsun diyen yahut diyecek olan arkadaşlar elbet cıkacaktır, banka ile irtibata gecerek teyit ettirdim. Neyse, olayın ozu ben inanmadım, lÂkin bilgisayar bilgisi zayıf olan oyuncuların inanabileceğini duşunerekten, insaniyet namına bu konuyu actım. Herkes dikkatli olsun.. Dipnot; Şahsın e-mail adresi, [email protected]'dir. Bakan herkes yorumunu bıraksın ki konu yukarıda kalsın arkadaşlar.. SAYGILAR. alındır.. __________________