Orc Irkı BiLgiLendirme...
Knight Online0 Mesaj
●11 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Orc Irkı BiLgiLendirme...
-
30-09-2019, 10:30:18Oncelikle merhaba.. MinnieCooper, ZeroC00per, KingObould hakkında bir bilgilendirme yapmak istiyorum; Oncelikle anlatayım kurdugum exp clanında bu kişiler yer almaktaydı. 1-1,5 hafta exp kastıktan sonra adamlar bahane uydurup clandan cıktılar ve clanın ilk memberlarını kışkırtıp kendi yeni kurdukları clanlarına davet ettiler.Bu charların sahibi ikizdir ve 26 yasındayım(Asıl Yaşı 10-12 arası diyebilirim) diyip milleti kandırmaya calısmaktadırlar.Dikkat etmenizi oneriyorum.Elbette bana inanmayanlar olucak fakat bu insanlarla cok yakın bi bağ kurdum ve bunu ancak yaşayan anlayabilir elimde kanıt yok fakat tekrar tekrar soyluyorum ki bu insanlara dikkat ediniz.Dedikoducu kadınlar gibi bana yapamaz diyen herkesi birbirine duşurebilirler. İlk başta konu acmak istemedim fakat bir partide belki aramızdaki bağ duzelir yine birlik oluruz diye ona yer vermeme rağmen pmden bana hakaretler yağdırdı ama cevabınıda aldı. Bu kişiler beni tanıyor bilmeniz gereken bu insanlara dikkat etmeniz.Lutfen bu insanları partinizde,clanlarınızda ve ally*nizde barındırmayınız. Teşekkur Ediyorum İyi Forumlar GoLdBoy __________________