Satılık Tam Kapasite BLIZZARD Hesabi
Oyun Dünyası0 Mesaj
●12 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Satılık Tam Kapasite BLIZZARD Hesabi
-
30-09-2019, 10:22:36Satılık Tam Kapasite BLIZZARD Hesabi Merhabalar arkadaşlar. 2015 yılından beridir sahip olduğum Blizzard hesabını satmaya karar verdim. Artık PC oyunculuğuna ara verip konsola gecmeyi duşunuyorum. bu sebeple uzun sure duşundum ve Blizzard hesabımı satmak istiyorum. Tum hesabın ilk sahibiyim. (Satışa Cıkış Tarihi: Nisan-2018) Hesabımın satış fiyatını konunun en altında belirtiyorum. Kısaca kendimi tanıtayım. Ben 31 yaş, Rize'liyim ve Ankara'da memur olarak gorev yapmaktayım. Satış aşamasında ve sonrasında tum bilgilerimi acık ve net vereceğim. Kesinlikle guvenebilirsiniz. Ankara icerisinde elden satış yapmam da mumkundur. Ana oyun olarak Heroes of the Storm (HotS) oynadım Beta doneminden beridir. Zaman zaman WoW da arkadaşlarla oynadım kastım. En fazla oynadığım HotS oyunudur. Daha sonra WoW gelmektedir. diablo 3, overwatch ve starcraft 2 pek fazla oynanmamıştır. Konu iceriği: 1. Genel Acıklama 2. Heroes of the Storm (HotS) 3. World of Warcraft (WoW) 4. Diablo 3 5. Overwatch (OW) 6. Starcraft 2 (SC 2) 7. Hearthstone 8. Satış Fiyatı ve İletişim Bilgilerim Hesabım hakkında detaylı bilgiler: Heroes of the Storm (HotS): Bu oyunu beta doneminden beridir oynamaktayım. 2015 yılından beridir cok kısa ara vermekle beraber 3 yıldır neredeyse aktif bir hesaptır. Şuanda 795 level bir hesaptır. (aktif olarak oynamaya devam ediyorum. Toplam 3100+ uzeri mac oynanmıştır. Oyunda şuanda olan 78 Hero'nun tamamı hesapta satın alınmıştır ve 15 adet Hero +15 level seviyesinde bulunmaktadır. Hesapta 30 adet Legendary ve 129 adet Epic kostum bulunmaktadır. Mavi renk kostumleri saymadım bile. Bi bu kadar da neredeyse binek mevcuttur. Ayrıca Yuzlerce epic, mavi kostum, banner, mount vs. mevcuttur. Oyun HotS 2.0 guncellemesinden once aktif olduğu ve kasıldığı icin hots 2.0 zamanında 71 adet lootbox hediyesi aldım. bu sayede onlarca legendary item mevcuttur. Rank olarak malesef silver seviyesindedir. oyun pre-season zamanı takımlı oyuncular ranked kastığı icin ben cok geride kaldım ve bu sebeple "hard-reset" olmadığı icin gecmiş sezonlardan sebep Silver'da kaldım. HotS bircok gecmiş event ve brawl'lara ait ozel binek ve kostumler mevcuttur. Ciddi alıcılara oyun icin ekran goruntulerini detaylı olarak gonderebilirim. Son olarak oyunda 1600 Gem, 10k Gold ve 1k shard bulunmaktadır. HotS oyunu aslında bedava bir MOBA oyunudur. ancak ben neredeyse surekli olarak "stimpack" satın aldım ve oynadım. size 15-20dk lık maclarla eğlenceli dakikalar sunmaktadır. gunumuzde Dota2 ve LoL kadar kitlesi olmasa da gunde 2-3 mac atabileceğiniz zevkli bir oyundur. World of Warcraft (WoW) Oyunda şuanda 45 Euro değerinde olan Battle for Azeroth (Bfa) Deluxe paket mevcuttur. 110 level boost durmaktadır. Hesap Mayıs 2018 sonuna kadar aktiftir. WoW cook onceden eski hesabımda WotLk, Cata ve MoP zamanında aktif oynuyordum. ancak WoD ve Legion donemi pek aktif oynamadım. Cunku yıllardır artık sıkılmıştım. Bu satacağım hesap WoD paketiyle başlamaktadır bilginize. Onceki oyunlarımı arkadaşla ortak oynuyordum. Yani hesabım şuan itibariyle (Nisan2018) en son seviyededir. Ravencrest EU Alliance: 110lvl Demon Hunter, Shaman, Paladin, Mage ve Hunter vardır. resto shaman ve havoc DH oynanmıştır genelde. gear olarak Normal Antorus raid yapılabilir. cok ust duzey gear yoktur. Artifact traitler bu 2 charda full acık ve 70 level seviyesindedir. 3 adet legendary itemleri 1000ilvl seviyesindedir. PvP de az da olsa yapılmış ve prestige 2 seviyesindedir. Bu realmde 370k Gold vardır. Twisting Nether EU Horde: 110lvl Druid ve Demon hunter mevcuttur. Druid ile Draenor paketinde oynanmıştır. Bu realmde 20k Gold vardır. Mount olarak: JC pantherler, Blizzcon ozel mountlar, BfA ozel mount vs. birkac ozel secenek vardır. Ayrıca blizzard store'da satılan mythic rune saber vardır. Ozetle; BfA paketinde herkes kısmen eşit duzeyde oyuna tekrar başlayacağı icin WoW'da cok da geriye kalmayacaksınızdır. Oyunun şuanda Blizzard tarafından guncel fiyatı: 78 Euro World of Warcraft: Complete Collection + 45 Euro Battle for Azeroth paketi. (Nisan-2018) Diablo 3 Oyunda Diablo3 + Reapor of Souls + Necromancer paketleri mevcuttur. Yani şuan itibariyle (Nisan2018) en son seviyededir. Hesapta season 13 Crusader vardır 250 paragon mevcuttur. Gold ve gem yeteri kadar vardır. solo grift 40 rahat yapılabilmektedir. Cok fazla emek verilmiş bir oyun olmadığından şuanda bu seviyededir. Hesapta 5 adet pet , 1 adet necromancer wing ve 2 adet pennat mevcuttur. Oyunun şuanda Blizzard tarafından guncel fiyatı: 20 Euro Battlechest + 10 Euro Necromancer paketi. (Nisan-2018) Overwatch (OW) Oyun şuanda 38 level'dir. OW ilk cıktığı zamanlarda buyuk bir heyecanla almıştım ancak cok fazla oynamadım. FPS tarzı oyunlar artık başımı ağrıtıyor diyebilirim fakat OW oyunu blizzard'in şuanda WoW'dan bile daha onde bir oyunu diyebilirim. esports olarak da cok aktif bir oyun. oyun ici 50 adet lootbox satın alınmış olup kısmen birkac guzel skin kostum mevcuttur. Kostum az olsa bile anında aksiyona girebileceğiniz başka bir odeme yapmaya gerek olmayan bir oyun sizi beklemektedir. Oyunun şuanda Blizzard tarafından guncel fiyatı: 40 Euro (Nisan-2018) Starcraft 2 (SC 2) Oyun şuanda guncel seviye olan Legacy of the Void paketi dahildir. (Nisan-2018) Cok fazla oynanmamıştır. Sadece zamanında belki oynarım kasarım diye satın aldım. Wings of the Liberty campain mod bitirilmiştir. Oyunun şuanda Blizzard tarafından guncel fiyatı: 40 Euro StarCraft II: Campaign Collection (Nisan-2018) Hearthstone Cok fazla oynanmamıştır. Oyun temelde bedava bir kart oyunu olup zamanla gelen kart desteleri satın alınması yonunde ilerlemektedir. Oyunda en başta size verilen 9 adet hero 10 level seviyesindedir. Tam Kapasite BLIZZARD Hesabi Satış Fiyatım: Hesapta bahsettiğim gibi ana oyun HotS'tur. Zamanında kostumlere ve bineklere gercekten fazlaca euro harcandı. ve dileyen neredeyse kostum ve bineklerin tamamına sahip olacaktır bu hesap sayesinde. WoW'un gelecek olan paketi BfA mevcuttur. Diablo3 necromancer vardır. SC 2 guncel seviyededir. OW gir oyna. Bu hesaba sahip olan kişi istediği Blizzard oyununu istediği gibi oynamaya elverişlidir. Gizli soru elbette bilinmektedir. Artık yaşım oldu 31 ve eskisi kadar PC'ye oyuna zaman ayıramıyorum. Eskiden olsam her oyun son seviyede olurdu Sonuc olarak 1000 lira (Bin lira) ucret talep ediyorum. Pazarlık vardır. Şimdi Bin lira bircok kişiye fazla gelecektir. Ancak hesapta yer alan oyunları şuanda alacak olsanız en az 200 Euro yani yaklaşık 1000 lira zaten ediyor. Yani hic oynanmamış sıfır bir blizzard hesabı bu seviyede. Bende ise HotS başta olmak uzere bircok yan urun, kostum, vs vs bulunmaktadır. İletişim: Skype: borriz.sulh Email: [email protected] __________________