yeni başlayacaklar veya realminden mutsuz olanlara duyrulur
Oyun Dünyası0 Mesaj
●21 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- yeni başlayacaklar veya realminden mutsuz olanlara duyrulur
-
30-09-2019, 10:16:39evet arkadaşlar burda şu sıralarda dikkat ettiğim bişi var ki o da coğu kimsenin realm hakkında kafasının karışması oldu...bu topic te bazı arkadaşlara yardımcı olmak icin şu anda yeni acılmış olan veya onceden acılıp şu anda iyi durumda olan realm leri yazıcam : normal realmler : Aerie peak : yeni acılan bi server , henuz boş Bronzebeard : wow un 6. nesil server larından ve henuz orta duzeyde hizmet veriyo Eonar : yeni acılan bi server , henuz boş Kilrogg : 5. nesil server lardan , dolmak uzre Wildhammer : 3 ay once acılan bi server ve henuz boş RPPVP realmler : Scarshield Legion : şu anda en temiz olan rppvp server ı ve bu server ı kesinlikle tavsiye ederim PVP reamler : Xavius : Nisan ayında acılan bi server , henuz boş ama 1-2 ay icinde full lenecği duşunuluyo , burayıda tavsiye ederim Vek'nilash : yeni acılan bi server , henuz boş Talnivarr : Mart ayında acılan bi server , Turklerin gene coğunlukta olduğu bi server ve tavsiye ederim burayıda , henuz boş Stonemaul : Yeni acılan bi server ve duzenlemeler hala suruyo , henuz boş Mazrigos : yeni bi server olmamasına rağmen henuz boş sayılır fakat coğu arkadaşım bana burayı tavsiye etmekte Laughing Skull : Mart ayında acılan bi server , fakat pek iyi bi ortamı olmadığını duydum... Kazzak : yeni acılan bi server , henuz boş Jadeenar : yeni acılan bi server , henuz boş Haomarush : yeni acılan bi server fakat kısa surede dolacağı soyleniyor Emeriss : Şubat ayında acılan bi server , şu anda pek fazla oyuncusu yok ama burayıda tavsiye ederim , bi pvp server ı olmasına rağmen sakin bi ortamı var Dentarg : yeni acılan bi server , bana pek met edilmedi Daggerspine : yeni acılan bi server , hakkında baya iyi yorumlar edindim Burning Blade : wow un 2. nesil server larından biri ve migration sebebiyle boşaldı , hakkında pek fazla şey bilmiyorum Bladefist : yeni acılan bi server ve kısa surede dolacak gibi gorunuyo RP realmler : Steamwheedle Cartel : şu anda az sayıda olan rp realmlerden en oynanabilir olanı __________________