3 cu rehberimle sizlerleyim. bugun bir int herosunu tanıtmaya calışacağım. Strength 18 + 1.55 Agility 15 + 2 Intelligence 18 + 3.25 Armor: 1.1 1. Hero Hakkında Genel Yorumlar: -oyun başı duşuk str , duşuk agi , duşuk int . - duşuk str artışı , duşuk agi artışı -duşuk armor +yuksek int artışı +3cu skilli sayesinde mana sıkıntısı cekmiyor. +guzel bir int artışı. +takım iyiyse daha fazla etki eder oyuna. -cok kırılgan bir hero.(2ci skill bir nebze hafifletiyor.) -iteme bağımlı bir hero . -duşuk ms . -nc de kasamaz. -tek başına roshan kesemez kolay kolay. 2.Heronun Skilleri ve Yorumlar: (Kısayol Tuşu: V) Seviye 1:50 buyusel hasar verir. Seviye 2:100 buyusel hasar verir Seviye 3:150 buyusel hasar verir Seviye 4:200 buyuksel hasar verir. her seviyede atılan kişinin ms ve as sini duşurur. Mana Cost: 125/150/170/190 Cooldown: 9 /9 / 9 / 8 yorum : oyun başı harras icin 3 cu skill sayesinde bol bol kullanılabiliyor. normal bir skill başka bir yorum gelmiyor aklıma. (Kısayol Tuşu :F) size yada arkadaşlarınıza 40 saniye suren armoru basmayı sağlar. Seviye1:3 armor Seviye2:5 armor Seviye3:7 armor Seviye4:9 armor her seviyede 50 mana ister ve 5 saniye cooldown. yorum:lich hp si ve armoru az kırılgan bir herodur. bu skill azda olsa hafifletir. takıma buyuk fayda sağlar. arkadaşlarınıza ve kendinize basın etkisi her bittiğinde. kısayol tuşu D dost bir crebin canının belli bir yuzdesini size mana olarak ekler. bu skilli kullandığınız creplerden duşmanlar exp alamaz. seviye 1:crebin canının yuzde 15 ını ekler seviye 2:crebin canının yuzde 30 unu ekler seviye 3:crebin canının yuzde 45 ini ekler seviye 4:crebin canının yuzde 60 ını ekler mana cost: her seviyede 25 cool down : 35 30 25 20 yorum : cool downu bitince kullanın. başka yorum aklıma gelmiyor:S Kısayol Tuşu : C Seviye 1:Her Sekmesinde 200 damage vurur. Seviye 2 : Her Sekmesinde 370 damage vurur Seviye 3: her sekmesinde 460 damage vurur mana cost : 200 325 500 cooldown : 145 115 60 aganim ile vurduğu damage guclendirelebilir. creplerdede seker başda dediğim gibi creplerin yakınındaki herolara atılmamalıdır. toplam 7 kere seker. 3.Skill Build Ve Strateji: ilk once ve fullenmelidir. 6 , 11 ve 16 da verilmelidir. Lich Her Yerde Kasabilir fakat ben mid solo kasılmasını tavsiye ederim. 4.İtem Build. Oyun Başı: oyun başı-ortası: oyun ortası-sonu: oyun sonu: son itemi size bıraktım. ama refresher orbu kullanacağınız zaman mananızı kontrol edin 2xulti 2x dagon 2x1ci skill +refresher orb 325 manacost yuksek bir rakam cıkıyor ortaya . kasılabilitesi olan alternatif itemler: support oynamak isteyenler. bir rehberin daha sonuna geldik. dost ve duşman herolar bolumu eklemedim . cunku butun heroları bilmiyorum . yeni bir oyuncuyum . sizler yormlarınızla hatalarımı duzeltirseniz mutlu olurum. EMEĞE SAYGIYI UNUTMAYALIM COMERT OLAN KAZANIR .REHBER TAMAME N BANA AİTTİR. HERKEZE İYİ GUNLER DİLERİM. __________________