Sevgili Arkadaşlar, ares serverında guzel bir maceram oldu. Tanıştığım iyi kotu herkese cok teşekkur ediyorum. oyunda tanışıp reelde goruşeceğim cok guzel insanlar oldu. Oyunda tartıştığımız kalbini kırdığımız insanlar varsa kusura bakmasın. Elimden geldiği kadar serverda tanıdığım tanımadığım herkese yardımcı olmaya calıştım umarım bu konuda başarılı olabilmişimdir. Kesmişizdir kesilmişizdir hic bir zaman takıntım olmadı sizlerinde olmasın arkadaşlar sonucta bir oyun farkında olun zevki ayrıdır. 9 yıl aradan sonra başladığımda aşağıda adı gecen bana bir cok şeyde yardımcı olan herkese teşekkur ederim. Bu hafta itibariyle charı bozdum ve itemlerin neredeyse hepsi satıldı. TEŞEKKURLER _:Nofear:_CLANI AİLESİ'NE ::_Dragon_:: IDemonbuff ISextablishmentx GARDIYAN TIRPANTUĞRULLLLLL QurinusQuiirell DominicToretto TepeKADRO AİLESİ'NE xxxCellatxxx Kaizzer Hataylıyızgardaş Ve adını şu an yazamadığım Tum ARES Ailesine TEŞEKKUR EDERİM. OLMUŞSA HATAMIZ AF OLA. HAKKIMIZ GECEN HERKESE HELAL OLSUN. GECENLERDE HELAL EDERSE SAOLSUN. HERKESE GUZEL PK LAR DİLERİM..... __________________