Dota 2 Başladım :)
Dota 20 Mesaj
●20 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Dota 2
- Dota 2 Başladım :)
-
30-09-2019, 08:47:38Yıllar once Dota oynuyordum zaten ama unutmuşum neredeyse herşeyi. 4 yıldan fazla LoL oynamanın etkisi de var tabi. Şuan elimden geldiğince pub oyunlarda her şampiyonla oynayıp hem şampiyonları hem itemları oğrenmeye calışıyorum. Yalnız takıldığım bazı noktalar var yardımcı olursanız sevinirim. - Kullandığınız ayarları guzel bir cfg varsa paylaşabilir misiniz? Rahat deny yapmak icin, rune kontrolu ve courier kontrolu vs icin. Varsa daha stabil bir fps ve ping icin de. - Dota 2 de meta nasıl? Ne tur şampiyonlar nereye gider? - Build, guide, counter, farm vs icin yardımcı olacak siteler, twitch yayınları var mı kaliteli? - Jungle ve support nasıl oynanıyor? Ozellikle jungle oynanmak istenirse nasıl bir başlangıc yapılmalı? Support nerelere ward atmalı? - Avrupa batı sunucusunda kac ping alıyorsunuz? Doğu sunucusunda genelde Turkler, Ruslar ve Polaklar denk geldiği icin onlarla oynamayı sevmiyorum. - Zaman zaman creep veya herolardan kacarken duraksıyor geri donmeye calışıyor. Bu neyden kaynaklı ve nasıl kurtulurum? Şimdiden herkese teşekkurler. __________________