Base Warriorda 14k Hp Olurmu? Olur Gir İceri Halusinasyon Farkıyla :D:D
Knight Online0 Mesaj
●27 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Base Warriorda 14k Hp Olurmu? Olur Gir İceri Halusinasyon Farkıyla :D:D
-
30-09-2019, 08:42:21YAPCAM YAPCAM DEDİM İNANMADINIZ BAK NOLDU ŞİMDİ? GORDUNUZ MU? (ßy HALUSİNASYON) Gectiğimiz gunlerde bir arkadaş base warriorda 14k hp olurmu diye bir konu acmıştı. Bunun uzerine bazı kafadar arkadaşlar buyuk bir seferberlikle trajikomik bir video cekmişler ve acıkcası başarılıda olmuşlar cok guldum No Invertory!! Seferberlik('' panpa ep3 odunc verirmisin, hacı 2dk lbol3 ver bişi denicem'') ust noktaya ulaşmış ve Halusinasyon ekibi bu muazzam hpye ulaşmışlar Hemen malum konuyu hatırlayalım ; Base warriorda 14 k hp olmaz demeyin Hasesyouen farkı Ayrıca yeni videonunda mujdesini verelim Yeni videonun iceriği basede 2k defance'lı warrior olurmu olur konusu (ßy soğan) Resimde de gorulduğu gibi dış tm ic tm buyuk potumuz restoremizde var bizede towna girmek kalır. Ayrıca şunuda belirteyim Halusinasyon adlı arkadaş wsleride bu halde atıyor 14khp borumu? Eğlendiyseniz ne mutlu bana ben şahsen eğlendim.. Halusinasyon nedir? Kişinin bir fiili oluşu beyninde canlandırmasının en ust seviyesidir.. Halusinasyonların organik veya ruhsal hastalıklara bağlı olarak geliştiği bugun artık tıptaki modern yontemlerle kolayca saptanabilmekte; sanrıların ortaya cıkış nedenleri genelde ruhsal hastalıklardır.. BOL HALUSİNASYONLU GUNLER.. __________________