Oyun bugları hileler, Ytl ile GB satışı
Knight Online0 Mesaj
●23 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Oyun bugları hileler, Ytl ile GB satışı
-
30-09-2019, 08:37:30Oyundaki buglardan gelen itemler, dupeler koxpla kasılanlar, gb satın alıp item dizenler.. Ardream charları bile oyle bir dizilmişlerki bunlar sayesinde,adamlarda rol rom roc var nerdeyse glass belt le gelecekler... yuksek lvliler degil ama ardreamde cogu human arkadaş bilir, bir kac gun clvr gorevi yaptım sadece ondan sonra zaten ordan gelen parayla item alıp satarak oyunda ustumu dizdim... Gunu geldi donsuz gezdik item almak icin, daha hic takı bile yok uzerimde ben item dizeyim shard alayım derken zaman gecti bi indim ardreama kafa kafa sye yaprıgımız adamlar spike ile HP yi nerdeyse sıfırlıycaklar biz vuruyoruz 4te biri bile gitmiyor .. Ki burda drm boyle iken kim bilir czde nasılll... +8 shell +8 dual shard, rol , glass belt, vsvsvs.... İyi oynayamayabilirz, adamlar kessinler NPde kasamayabilriz, combocu degiliz belki ama bunuda hak ettigimizi duşunmuyorum... GM ler bunu engelleyemediklerinden degil , bilerek engellemediklerinden cıkıyor boyle şeyler.. emekle kastık, oyundur kuculmeyelim dedik ama nereye kadar dayanacagız bilmiyorum... Hileyle bir yere gelen herkesin charı banlansın hacklensin emekle kasanlara yazık yaw! __________________