Sa size bir hikaye anlatcam
Knight Online0 Mesaj
●31 Görüntüleme
- ReadBull.net
- Teknoloji Forumları
- Oyun Dünyası
- Online Oyunlar
- Knight Online
- Sa size bir hikaye anlatcam
-
30-09-2019, 08:36:45Bİr gun aposlardaydım lwl 67 herkes exp kasıyor bende ustumdekileri cıkartayımda şunlarla az takılayım dedim. neyse raptor +7 +7 shell seti cıkardım sonra party başkanı mage vardı ona dedim ''abi party pls'' oda Lwl diff Eziksin hem olmaz item falan yok herkese lwl Diff ovunmek gibi olmasın neyse bir asas a pm attım oda lwl differ dedi ezik falan sataştı sonra partysi coştu sie lol ezik falan fişman neyse aldırış etmedim daha yazıyorlar sonra dedim yer olunca pm at halbuku yer var ama lwl Diff party hep bir ağızdan zuahah puahah gibi eziklerin guluş sitili sonra ben dedim bana gore silahınız var mı mage dedi bende balta var ben dedim ki abi param yetmez Mage kac paran var Abi valaha 34k hade gel vereyim dedi bende tmm abi olur sonra aldım yazdım baltam var baltam var herkes gulucuk atıyor D: neyse bi asas troll cekmiş ben dedim abi bu bizi oldururmu onlar hayır seni olduremezler sende artık balta var dediler gaz veriyolar neyse ben dedim keseyimmi abi vur bakalım onu kes kesersen 10m vericem sana dedi tmm dedim bende giydim sheller raptoru troll 10 sn belki surmedi yerde herkes aaa ana ooo diye sesler cıkardı :d valahı o charların başında ki cocukların yuzundekilerini merak ediyorum bu kadar beğenenler saolsun BEN CHARI KOXPLA KASTIM VE ŞU KOSP BULAMIYORUM BULSAM 70 KASICAM HADE ßß okuduğunuz icin TY __________________