Size gore gorevini en iyi şekilde yerine getiren heroları listeyelim ve değişik kadrolar yaratalım maksat beyin fırtınası hoş olacağına inanıyorum ; En iyi Nuker : En iyi Support : En iyi Ganker : En iyi Pusher : En iyi Carry : En iyi Killer : --------------------- Ve yeni haritalara gore ; Duşuş gosteren herolar : Yukseliş gosteren herolar : diye sıralandıralım . İlk ben başlıyorum . En iyi Nuker : Invoker En iyi Support : Dazzle En iyi Ganker : Puck En iyi Pusher : Broodmother En iyi Carry : Terrorblade En iyi Killer : Zeus Yukselen hero : Crystal Maiden ( bu aralar cok secilen bir hero ) Duşuş gosteren hero : Spectre ( yediği nerflerle duşuş gosteriyor ) Ve yeni ve ilginc takımımızı yaratalım maksat beyin fırtınası :P ; Ayrıca onemli olan sıradanlığı onlemek değişik kadrolar denemek onemli . Alt Koridor : Ust Koridor : Orta Solo : Jungling : Benim takımım ; Alt Koridor : Chaos Knight - Enigma Ust Koridor : Rooftrellen Orta Solo : Harbinger Jungling : Chen Evet sizinde duşuncelerinizi bekliyorum . __________________